Galerii: NYMF Moestuudio esitles mängulist ja ülivärvilist kollektsiooni

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

NYMF Moestuudio uus kevad-suvine kollektsioon MU CHA CHA on lugu mustritest. Nendest mustritest, läbi mille meie esiemad pajatavad meile oma nasieks olemise lugusid ja mida meie omakorda oma lastele edasi kanname.  

Kollektsioon kannabki endas ühelt poolt inspiratsiooni ühendada vana ja uus ehk siis meie esiemade pärimus, nende lood ja mustrid hoopis puhtalapsemeelse kerguse, mängulisuse, lusti ja spontaansusega. Murda, keerata ja pöörata mustreid, mis praeguses hetkes enam ei tööta ning läbi selle luua täiesti uus muster. Või siis kleit.

Foto: Kalev Lilleorg

Teiselt poolt ühendab kollektsioon läbi sarnaste tikandimotiivide, kangasse kootud triipude, heegelmotiivide ja punutiste erinevad kontinendid ja kultuurid, mis näitab, et ükskõik kus või kes me oleme või millised on meie lood, miski on meis kõigis ikkagi ühine. 

Foto: Kalev Lilleorg

«See muretult tütarlapselik ja mängulisusest tulvil kollektsioon ongi loodud meile kõigile - nii noorukesele kui küpsele, nii haprale ja lopsakamale, nii vaoshoitumale kui ka kuumaverelisele, sulle ja mulle. Sest me kõik oleme seda mängulist ilu ja lustlikku kergust väärt,» ütleb uue kollektsiooni kohta disainer Triin Kärblane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles