Galerii ja video: vaata, kuidas näitlejad ja muusikud uue spordiklubi avamisel higistasid

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

MyFitness avas eile Tallinnas Ülemiste City linnaku vanas tehasehoones oma uue esindusliku spordiklubi, kus asub suurim MyFitnessi jõusaal, kaasaegseima heli- ja valgustehnikaga rühmatreeninguruumid ning ujula.

Pidulikul avamisel pidasid näitlejad eesotsas Evelin Võigemasti, Maiken Schmidti, Märt ja Priit Piusiga maha sportliku duelli muusikute vastu, keda esindasid Juss Haasmaa, Daniel Levi ning Diana ja Kethi kollektiivist LaLaLadies.

Kultuuriminister Indrek Saar ütles avamisel, et iga uus spordiobjekt teeb inimestel raskemaks leida vabandusi mitte trenni teha ja on kiiduväärt, et üks huvitav ajalooline hoone on Ülemiste Citys korda tehtud justnimelt spordiklubi tarvis. «Ma ei kahtle, et teiste seas leiavad linnakus töötavad inimesed oma tee uude klubisse, eriti arvestades uuest aastast kehtima hakkavat võimalust tööandjal toetada aastas iga oma töötaja spordiharrastusi maksuvabalt 400 euro ulatuses,» lisas Saar.

Avamisel andis Mainor Ülemiste juhatuse esimees Margus Nõlvak spordiklubiks restaureeritud tehasehoone üle MyFitnessi juhatuse esimehele Erkki Tornile. Torni sõnul on uus klubi kahtlemata nende arhitektuuriliselt põnevaim ja tehniliselt kaasaegseim. «See tase annab piisavalt põhjust klubi külastada ka kaugemalt, kuigi eelkõige loob see ülimugavad trennivõimalused just Ülemiste City linnakus tegutsevatele ja lähiümbruses elavatele tuhandetele inimestele,» märkis Torn MyFitnessi 22. klubi avamisel.

Spordiklubi avamiseks restaureeriti vana paekivist tööstushoone, mis ehitati algselt 1920.-1930. aastatel endise Dvigateli tehase mehaanika-montaažitsehhiks. Hoonel taastati täies mahus ajalooline raudbetoonist saehambaid meenutava kujuga saagkatus, mille näiteid on Eestis vähe säilinud. Klubile annavadki omanäolise interjööri kõrged, 8,5-meetrised laed ja loomulik valgustus läbipaistvast katusest, mille taastamiseks kasutati ligi 1000 m2 klaasi.

Ülemiste City MyFitnessis on hästivarustatud jõusaal koos kardiopargi, vabade raskuste ja venitusalaga ning kaks avarat treeningstuudiot mitmekülgsete rühmatreeningutega. Klubi ujulas on kolmerealine ja 25 meetri pikkune bassein, lastebassein, mullivann, leili- ja aurusaun. Ujulas hakkavad toimuma rühmatreeningud – vesiaeroobika ja täiskasvanute ujumisõpetus ning lastetreeningud. Lisaks töötab massaažikabinet, kus pakutakse spordi- ja ravimassaaži, füsioteraapiat, rühianalüüsi ja ettevalmistust treeninguteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles