Kõige hullemad pulmafopaad: mida sa ei tohiks kunagi pulmas teha

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Pulmad on meeliülendavad ja liigutavad üritused, kus kaks inimest lubavad teineteist elu lõpuni armastada. Sageli kaasneb ka suur stress ning noorpaar soovib, et kõik läheks võimalikult täiuslikult. Siin on kõige hullemad pulmafopaad, mida sa saad teha. Võta siis õppust ja panusta omalt poolt, et pruutpaari eriline päev luhta ei läheks!

1. Sa unustad RSVP teha. Kui sind on kutsutud pulma ja plaanid minna, siis ära unusta teha RSVP-d! Ja tee seda niipea kui võimalik, tuletab AOL meelde. Nii teab pruutpaar arvestada sinu tulekuga ja sul on olemas koht, kuhu istuda.

2. Sa hilined. See kellaaeg, mis on kutsele kirja pandud? See on kellaaeg, mil pruut kõnnib altari või paaripanija poole. Vaata, et sa jõuaksid tseremooniale vähemalt veerand tundi varem – nii on sul aega leida koht istumiseks, tutvuda programmiga ja olla valmis, kui muusika hakkab mängima!

3. Sa ei ilmu üldse kohale. Kui sa ütlesid noorpaarile, et ilmud kohale, siis parem pea oma sõna! Kui midagi tõesti viimasel minutil muutub, anna endast parim, et abiellujaid sellest teavitada, et nad saaksid omakorda pulmakorraldajale info edasi anda. Nii ei laiuta sinule mõeldud toolid üksikuna keset saali ja loodetavasti tähendab see ka, et pruutpaar ei pea sulle mõeldud toitu kinni maksma.

4. Sa kannad valget. Kui kutsel just ei seisa, et kõik võiksid kanda valget, on üldiselt iseenesestmõistetav, et külalised valivad sellel päeval selga teist värvi riided.

5. Sa oled teenindajatega ebaviisakas. Ole viisakas kõigi vastu, kes selle ürituse korraldamise nimel vaeva näevad. Sa oled pruutpaari peegeldus, nii et ära too nende mainet alla!

6. Sa jood end silmini täis. Jah, pulmas ikka võetakse mõni naps ja nauditakse pidu, kuid tea oma piiri ja ära tõmba nosu umbe. Igasugune purjuspäi stseeni korraldamine jäägu muuks ajaks, ära lase sel juhtuda sõbra tähtsal päeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles