Hoiatuseks meestele: miks ei ole hea kiilanemist krunni alla peita

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale.
Gareth Bale. Foto: Vida Press

Real Madridi jalgpallistaar Gareth Bale jäi 2016. aastal mängu ajal täbaras olukorras kaamerasilma ette - krunn, mille poolest ta tuntud on, lagunes lahti ja paljastas kiilaneva pealae. 

Garethi tuttav paljastas kõmumeediale, et mehel on kombeks krunniga oma juuste hõrenemist varjata. Jalgpalluri nipp oli aga inspiratsiooniks paljudele teistele meestele, kes leidsid, et see on hea meetod, kuidas probleemi varjata ja seejuures veel stiilne väljagi näha, edastab Bored Panda. 

Gareth Bale.
Gareth Bale. Foto: Vida Press

Mehed, kel pole juuksehooldusega palju kogemusi, võivad aga krunniga endale rohkem kahju kui kasu teha. Kui juuksed kõvasti kokku tõmmata, avaldab see karvanääpsudele väga suurt survet ning kiirendab veelgi juuste välja langemist. 

Alopeetsia ei ohusta vaid neid, kel kiilanemine on juba alanud, vaid ka neid hipstereid, kel praegu veel palju juukseid, kuid kes harrastavad neid sageli pealaele kokku tõmmata. 

Selleks, et krunn või pats peanahale pahasti ei mõjuks, tuleb juuksed kinni siduda võimalikult lõdvalt ja veidi madalamale kui pealaele. Gareth Bale on muide varem näidanud ka teist head nippi juuste hõrenemise varjamiseks - selleks on ta kandnud peavõru, mis hoiab juuksed paigas. 

Gareth Bale.
Gareth Bale. Foto: Vida Press
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles