Video: kahepeale kokku 260 kilo kaotanud paar sõudis abieluranda

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie Brower ja Andrea Masella.
Ronnie Brower ja Andrea Masella. Foto: Ronnie Brower/AP/Scanpix

Andrea Masella ja Ronnie Brower kohtasid teineteist kaks aastat tagasi jõusaalis, sest nad mõlemad olid pühendunud kaalust alla võtmisele. Koos kaotasid nad umbes 260 kilo ja neil on õnnestunud saavutatut ka säilitada. 

Sarnane elustiil ja eesmärk viis neid kokku ning tänu suhtele on nad ka teineteist motiveerinud tervislikku elustiili jätkama. «Meie esimene kohting oli spordiklubis ping-pongi ja korvpalli mängimides,» rääkis mees ABC uudistele. «Meile meeldib trenni teha.»

Neli aastat tagasi kaalus Ronnie 300 kilo. Ta muutis oma söömisharjumusi, lõpetas narkootikumide ja alkoholi tarvitamise ning palus abi ühelt personaaltreenerilt kodu lähedal asuvas spordiklubis. Treeneri abiga kaotas Ronnie 200 kilo ja kuna tema kaalukaotus oli nii suur, on talle tehtud ka neli nahaeemaldusoperatsiooni. 

«Ta oli nii inspireeriv ja väga armas,» ütles Andrea. «Hakkasime spordiklubis rääkima ja kuigi see kõlab imalalt, oli see armastus esimesest silmapilgust.» 

Andrea kaalus veel mõni aasta tagasi 114 kilo. Tänu trennile, söömisharjumuste muutmisele ja nõustamisele õnnestus tal 54 kilo maha võtta. «Me mõlemad kasutasime toitu toimetuleku mehhanismina - ma lihtsalt sõin oma tundeid. Selleks, et seda endale tunnistada ja sellest üle saada, oleme mõlemad palju teraapiat saanud.»

Eksperdid soovitavad partneriga koos trenni teha ja söömisharjumusi parandada, sest ühiselt on see ikka kergem kui üksi. Andrea ja Ronnie on selle hea näide.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles