Kelly Sildaru retsept: tortiljataskud

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kahvliahvi Kokakool

Vahetult enne emadepäeva toimetasid Stockmanni esitlusköögis vilkad Kahvliahvid, kes üheskoos hõrgutisi kokkasid. Merle Liivak ning Helen Saluveer koos lastega valmistasid mahedaid rabarberi-martsipanimuffineid, maitsvaid tortillataskuid ning värsket kuusevõrsesmuutit. Kahtlemata on need retseptid valmistamiseks sobilikud igal nädalavahetusel – olenemata sellest, kas ees on ootamas mõni püha või mitte. 

TORTILJATASKUD

Kelly Sildaru retsept raamatust «Lase mind kööki!»

  • 1 tortilja
  • 2 juustuviilu
  • 2 singiviilu

Tõsta tortilja kuumale pannile (õli ära lisa!). Küpseta nii kaua, kuni tortilja on alt pruunikaskuldne. Keera tortilja pannil ümber, pane poolele tortiljale juust ja juustu peale sink. Voldi tortilja keskelt kokku nii, et pannil paistab… poolkuu! Patsuta seda kuud pannilabidaga ja tõsta korraks pannil ümber. Libista tortilja taldrikule ja lõika kolmeks. 

Foto: Kahvliahvi Kokakool
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles