Probleemid, millega paarid voodis kõige rohkem vaeva näevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Suhtes on alati kaks osapoolt ja kui teil on juba aastaid voodis probleeme, siis võib-olla oleks aeg kellegi kolmanda poole pöörduda. Ei, me ei mõtle grupiseksi, vaid nõustajat, kes teab, kuidas asju lahendada, sest nende jaoks ei ole seksiga seotud probleemid uudiseks. 

Siin on rida probleeme, millega paarisuhte nõustajad kõige rohkem kokku puutuvad. Nemad on näinud ja kuulnud kõike, mis tähendab seda, et nende ees ei ole mõtet häbi tunda, vahendab Bustle.

  1. Suutmatus omavahel avalmeelselt rääkida. Terapeudid ütlevad, et see on üks asi, mida nad paaride juures pidevalt märkavad. Kahjuks või õnneks ei oska keegi meist mõtteid lugeda, mistõttu on väga oluline teineteisele oma soovidest ja tunnetest rääkida. Seksi ümber on nii palju valehäbi, kuigi tegemist on täiesti loomuliku elu osaga.
  2. Inimestel pole baasteadmisi. Kui kaua peab kestma eelmäng? Kus on g-punkt? Kus ja kuidas ma peaks oma paarilist katsuma? Väga paljud olulised küsimused on jäänud vastuseta, sest inimesed ei tea anatoomiat.
  3. Probleemid seksiisuga. Väga paljud naised ütlevad, et nad ei tunne üldse mingit iha ja seks on nende jaoks nagu tüütu kohustus, mida peab tegema. Reaalsus on see, et naiste jaoks on see väga tavaline, et neil tekib seksiisu millegi tulemusena, mitte mõnel suvalisel hetkel. Lisaks veel peavad naised olulisemaks mitte seksi, vaid sellega kaasnevat intiimsust ja lähedust oma partneriga. Siin ka nipp meestele, mida rohkem keskenduda sensuaalsusele ja intiimse keskkonna loomisele, seda rohkem äratate te naises seksiisu.
  4. Mehed peavad üheks suurimaks probleemiks seda, et nad ei suuda pikalt seksida. Tihti tuntakse ennast sellepärast halvasti ja see tekitab meestes ebakindlust. Meeste peale on pandud liiga suur koorem ja põhjendamatult arvatakse, et see on midagi väga halba, kui nende erektsioon ei püsi piisavalt kaua.
  5. Naised muretsevad sellepärast, et nad ei jõua seksi ajal tippu. Nõustajad ütlevad, et ainult väga väike protsent naisi jõuavad seksi kui akti ajal orasmini. Tihti on naisel tarvis lisahellitusi.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles