Pildid: seitsekümmend Baltika naist riietusid kleidipäeva puhul kleitidesse (1)

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Rästa

Baltikumi suurima ja vanima moebrändide maja Baltika naispere riietas end tänase rahvusvahelise kleidikandmise päeva puhul Eestis disainitud kleitidesse.

«Kannan kleite, seepärast et ma saan,» naljatles Baltika brändingu koordinaator Karin Õun. «Lisaks on kleit oluliselt lõbusam kui ükski teine riideese,» ütles Karin Õun Baltika peakontoris toimunud väikesel kogunemisel. Kleidipäeva puhul oli Karin valinud virsikuoranži Bastioni plisseerkleidi ning sobitanud juurde valged Converse tennised.

Baltika personalijuht Kairi Nodapera tõdes, et kleit sobib kõige paremini erilisteks puhkudeks. «Pean tunnistama, et tunnen üsna palju rõõmu pükste mugavusest, kuid kleidi kandmine on minu jaoks mõnus vaheldus, et tunda end tõeliselt naiselikuna,» lisas Kairi Nodapera. Kleidipäeval kandis Kairi Eestis disainitud ja õmmeldud Ivo Nikkolo salatirohelist kokteilkleiti ja merevaigu karva kaelaehet.

Kleidipäeva puhul kandsid Baltika naised eranditult Baltika viie moebrändi kleite.

Foto: Peeter Rästa
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles