Kummaline ilutrend: kleebitavad kulmud ehk «kulmuparukad»

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Juba paar aastat on kulmude korrigeerimisest ja värvimisest saanud omaette kunstiliik. Vaata lähemalt, milline üllatav uuendus on seekord ilumaailma raputanud! Kas sina kannaksid «kulmuparukat»?

Oletame, et sa ei viitsi igal hommikul on kulme pliiatsiga täita või veel hullem mõõta välja ja joonistada pikad ja paksud kulmud, mis näeksid võrdsed välja ja raamiksid nägu. Kõlab tüütult või mis? Siin sulle lahendus: peale kleebitavad kulmud või otsetõlkes «kulmuparukad» ehk brow wigs. Internet on hullumas – ainult paari liigutusega on võimalik endale täiuslikud kulmud saada.

Tehniliselt ei ole tegemist uue leiutisega, aga toode on hakanud levima alles viimasel ajal. Eriti kasulikuks osutub see neile, kes näiteks vähi tõttu on pidanud juustest ja kulmudest ilma jääma. Samas sobib toode ka teistele, kes soovivad endale kergelt kauneid kulme. Ilmselt on huvilistel võimalik «kulmuparukaid» kusagilt internetiavarustest juba tellida.  

Vaata ka videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles