Ines Karu-Salo mahemoe brändi Kirivoo disainer on Kristiina Jeromans

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KiRiVOO Apolline
KiRiVOO Apolline Foto: Erakogu

Täna lanseeris KiRiVOO naisterõivaste kapselkollektsiooni Apolline, mille on kavandanud tunnustust leidnud moedisainer Kristiina Jeromans. 

Kristiina sõnul on uus kollektsioon inspiratsiooni leidnud Eestimaa müstilisest kunstist ja loodusest. «Nii Eesti kunst kui ka loodus koosnevad kaunitest värvidest ning lihtsatest vormidest, jättes alati vaatlejale midagi varjatuks. Kõigepealt hakkab Apolline kollektsioon puhul silma vormide lihtsus, puhtus ning ajatu stiil ning süvenedes leiab vaatleja tee keerukasse detailide maailma, mis loovad omavahel hästi kombineeritava koosluse,» selgitab ta.

Kristiina Jeromans
Kristiina Jeromans Foto: Erakogu

KiRiVOO Apolline kollektsioon on loodud enesekindlale, aktiivsele ja šikilt elegantset stiili hindavale naisele, kes eelistab keskonnasõbralikest kangastest nagu bambus, orgaaniline puuvill ja orgaaniline siid valmistatud kvaliteetmoodi.

KiRiVOO Apolline
KiRiVOO Apolline Foto: Erakogu

Kristiina Jeromans on Eesti Kunstiakadeemias moedisaini eriala kolmanda kursuse tudeng, kes on kolmel aastal oma loominguga silma paistnud ERKI moeshow´l. Lisaks on Kristiina teinud koostööd erinevate brändidega ja disaininud lauljanna Tanja Mihhailovale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles