Viis trikki, mis teevad silmad palju suuremaks

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Silmad saladusi ei hoia - neist loeb välja nii unetuse kui õietolmuallergia. Kui sul aga õnnestub oma silmad suuremaks meikida, tundud puhanud ja värske ka siis, kui tegelikult oled väsinud.

Kasuta ripsmetušši strateegiliselt. Pärast seda kui oled oma ripsmetele kandnud esimese kihi tušši nagu tavaliselt, kanna teine kiht juurde vaid silma välisnurkadesse. Äärmiste ripsmete esile toomine tõstab silmi ja teeb neid avatumaks.

Tee silmalaud heledamaks. Nii nagu highlighter püüab valgust põsesarnadel, töötab see ka laugudel. Selleks pole vaja õppida mingit keerulist kontuurimisnippi, tupsuta seda vaid kergelt näpuotsaga kummagi silmalau keskele.

Kata siselaugude punetus. Äärista oma silmade ümber nähtavad siselaud valge silmapliiatsiga, et silmavalge paistaks suurem. 

Kohenda kulmukaart. Kulmukaar võib silmade suurust kas kahandada või suurendada. Kõrgem kaar paljastab rohkem nahka ja nii tekib illusioon suurematest silmadest. Seejuures ei tohi kindlasti kulme liiga palju kitkuda - kindluse mõttes külasta spetsialisti.

Too oma kulmud esile. Kulmude ignoreerimine on sama hea kui kanda õhtukleiti sussidega. Selleks, et kulme näiliselt tõsta, kanna kulmukaare alla triibuke highlighter’it. Nii tõmbab see tähelepanu üles ja teeb silmad suuremaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles