Viis võimalust, kuidas püüda oma silmarõõmu tähelepanu

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Sa tead, et sina ja su silmarõõm olete kokku loodud, aga tema vist veel ei tea seda. Ära raiska aega ja anna talle märku, et oled temast huvitatud. Kuidas seda täpsemalt teha?

Elite Daily pakub välja, kuidas saada oma silmarõõmu tähelepanu ehk teisisõnu, kuidas ennast märgatavaks teha.

  1. Ära teeskle, et sa oled keegi, kes sa tegelikult ei ole. Ei ole mõtet asju välja mõelda või teeselda, et sulle miskit meeldib, kui tegelikult sa seda üldsegi ei naudi. Ole sina ise ja lase tal ennast tundma õppida.
  2. Pinguta natukene rohkem, et enda mugavusstsoonist välja astuda. Kui sa istud ja ootad, et kõik sulle sülle kukuks, siis seda ei pruugi mitte kunagi juhtuda. Võta ohjad ja uuri, mida sina saaksid teha, et tema tähelepani võita, mida sa võib-olla muidu ei teeks.
  3. Ära oota, et ta tuleks sinu juurde. Kui sa tahad, et su silmarõõm sind märkaks, siis kõige kindlam on minna tema juurde ja ennast tutvustada.
  4. Käitu nagu täiskasvanu. Ei ole vaja mängida igasuguseid mänge. Kui ta sulle sõnumeid saadab, siis vasta talle, mitte ära oota kolm päeva, sest sa oled kuulnud mõnda sarnast reeglit.
  5. Ära lase hirmul endast võitu saada. See tähendab seda, et sa oled kindlasti närvi ja ärevuses, kui sa temaga suhtled, aga proovi mitte lasta sellel endast võitu saada. Jää iseendaks ja nii ei ole vaja sul millegi pärast muretseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles