Kendall Jenneri ilusate kõhulihaste saladus

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kendall Jenner
Kendall Jenner Foto: CHARLES PLATIAU/Reuters

Enamik modelle on õnnistatud väga heade geenidega, aga ei ole mõtet arvata, et nad ei näeks igapäevaselt vaeva, et oma head figuuri säilitada. Kendall Jenner on kindlasti üks praeguse aja kõige kuumemaid nimesid ja Cosmopolitan vahendab, mis on tema ilusate kõhulihaste saladus.

Kendall Jenner ütles, et kõhulihased on ta lemmikud. Tavaliselt teeb ta trenni koos oma personaaltreeneri Gunnar Petersoniga. «Päev pärast trenni on isegi valus naerda. Siis ma tean, et tegin harjutusi õigesti,» rääkis Jenner.

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Kui sul ei ole võimalust eratreenerit palgata või aega, et oma keskkohta treenida, siis Kendall Jenner pakub ühe lahenduse. «Mõnikord ma vaatan telekat ja mõtlen, et ma peaksin tegema samal ajal istessetõuse. Seejärel tõusen diivanilt ja teengi,» avaldas Jenner oma saladuse. Ja seepärast on ta ka üks Victoria's Secreti inglitest.

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles