Retseptisoovitus: punase oa pihv burgeri vahele

Kadri Raig
, toidublogija
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kadri Raig

Toidublogija Kadri Raig õpetab tegema burgerikotletti, mille pilti vaadates küll ei saa öelda, et see taimetoidu moodi välja näeks.

Punase oa pihv 

Vaja läheb:

  • 1 purk punaseid ube (ilma mingi kastmeta)
  • 1 väike sibul
  • 1 keskmine keedetud kartul
  • 0,5 dl jahu
  • Soola-pipart
  • Praadimiseks õli

Juhtnöörid

Haki sibul peeneks ning viska kaussi.

Lisa sinnasamasse kurnatud oad ning surista see saumikseriga üsna ühtlaseks.

Seejärel pigista sinna käte abil puruks keedukartul (ära kartulit mingil juhul saumikseriga töötle - sel juhul saad midagi kliistrilaadset).

Lisa kaussi ka jahu ning maitseks soola-pipart.

Sega kõik korralikult segamini.

Vormi saadud segust kas kaks suuremat või neli väiksemat pihvi.

Prae neid keskmisel kuumusel õli sees mõlemalt poolt nii umbes neli minutit, kuni need on väljast mõnusalt krõbedad.

Naudi kohe kas burgerisaia vahel või lihtsalt niisama 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles