Pisiasjad, mis teevad sind õnnelikuks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Matej Kastelic/ Panther Media/ Scanpix

Vahel on neid päevi, kus lihtsalt vajame kiiret heatujusüsti. Õnneks on lihtsaid mooduseid, kuidas enda tuju parandada.

Tantsi. Vali välja oma lemmiklugu ja lihtsalt tantsi. Või mine hoopis tantsutrenni. Hea muusika ja positiivsed inimesed panevad unustama kõik argimured. Lisaks saad mõnusa treeningkoormuse.

Seksi. Võta oma kaaslasel käest kinni ja pühendage teineteisele tavapärasest rohkem aega. Heatujuhormoonid on kohe kohal!

Söö midagi head. Oled terve nädala isutanud selle koogi või pitsa järele? Nüüd on aeg endale seda lubada! Rahuldustunne on suur ja õnnetunne kasvab sekunditega.

Kohtu sõpradega. Minge kinno või jalutage, istuge kohvikus või minge hoopis koos trenni. Kõik on toredam, kui sul on kõrval su head sõbrad.

Mine trenni. Trennitegemine vallandab hormoone, mis koheselt su enesetunnet parandavad. Lisaks saad hea tunde ka hiljem, mil peeglisse vaatad ja tulemusi märkad.

Naudi elu. Mis põhiline- naudi elu. Luba endale väikeseid preemiaid, sa elad vaid korra. Võta see koogitükk, kirjuta sellele silmarõõmule, mine lõpuks sinna SPAsse, kuhu alati oled tahtnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles