Tegevused, mis enda hommikurutiini võtta

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Leung Cho Pan / PantherMedia / Scanpix

Meil kõigil on välja kujunenud asjad, mida peale ärkamist kohe teeme. Küll aga on mitmeid tegevusi, mida on nutikad enne tööle minekut ära teevad.

Joo vett

Proovi juua kohvi asemel hommikul vett. See lihtne harjumus tagab organismile hommikul vajaliku veevaru ja käivitab ainevahetuse.

Tee trenni

Päevad on tihti kiired ning tark on hommikul trennis ära käia. Trenni tegemine äratab üles ka su aju ning päev võib alata. Muuhulgas on mitmed uuringud näidanud, et hommikune trenn on efektiivsem kui hilisemad treeningud.

Veeda aga oma perega

Peres, kus igal liikmel on oma tihe päevaplaan, on raske kokku saada ühiseks eineks. Hommikul olete suure tõenäosusega koos ning mõnus on hommikut alustada oma kallimate seltsis.

Loe uudiseid

Ole kursis sellega, mis toimub. Nii väldid ka piinlikke olukordi tööl, kus päevauudistest aimugi pole. Päeva jooksul võib olla keeruline selleks aega leida.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles