Seitse viisi toimimaks, kui kaks sinu parimat sõpra armuvad üksteisesse

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Scanpix

Alati ei pruugi olla kõige meeldivam, kui kaks sinu parimat sõpra leiavad üksteist ja hakkavad kohtamas käima. Hinga sügavalt sisse ja välja, sest kõik saab olema hästi.

Tõenäoliselt tekib sul «ma teadsin seda» hetk, sest sa kahtlustasid nende vahel midagi juba enne seda, kui asi Facebookis ametlikuks tehti. Nad on sinu parimad sõbrad, sa tunned neid hästi.

Sa ei saa eitada, et nad on üksteise jaoks loodud. Alguses võid küll nende üle rõõmustada ja põnevil olla, aga lõpuks see põnevus kaob. Mida tähendab see nüüd sinu sõprusele nendega?

Alguses on küll keeruline, aga need seitse viisi aitavad sul sellega toime tulla.

Tea, et sa ei ole kolmas ratas vankri all

Sa võid hakata tundma ennast nagu kolmas ratas vankri all, kui te kolmekesi aega veedate. Varem veetsite normaalselt koos aega, nüüd kaks inimest muudkui kaisutab ja sina vahid niisama.

Muidugi on see väga ebamugav, aga ürita mitte tunda ennast täieliku heidikuna. Kergem on seda ilmselgelt öelda kui teha, aga meenuta kuidas sa käitusid enne seda, kui neist sai paar. Üsna varsti läheb see ebamugav kolmanda ratta tunne ära ja sa kohaned uue olukorraga.

Kutsu veel üks sõber teiega kaasa

Kui sulle ei meeldi see kolmanda ratta tunne, siis kutsu veel üks sõber teiega ühinema.

Teades juba ette, et võib tekkida olukord, kus pead aega veetma ainult nende kahega, kutsu aegsasti keegi selleks puhuks kaasa. Selles ei ole midagi halba, et sa tahad olukorda võrdsemaks muuta. See on ideaalne võimalus muuta ka oma teine sõprus tugevamaks.

Proovi mitte pooli võtta, kui nad tülitsevad

Paarid ikka kaklevad. Tavaliselt oled sa oma sõbra poolel, olenemata kõigest,

Kui kaklevad kaks sinu parimat sõpra, siis on võimatu poolt valida. Sinu ülesanne on kuulata mõlemad osapooled ära.

Sa ei pea valima, kellega sa nõustud, jäta see enda teada. Tihti on su sõpradel lihtsalt vaja kedagi, kellele ennast avada.

Mõista, et nad vajavad omaette aega ka

Te olete küll kolmekesi parimad sõbrad ja sa tahad nendega alati koos aega veeta, aga pea meeles, et nad on nüüd paar.

Ära tunne, et sind on peolt välja visatud, nad lihtsalt vajavad paarikestele mõeldud aega ka. Samamoodi nagu sina vajad mõnikord üksi olemise aega.

Ütle välja, kui tunned, et hakkate võõrduma

Mõnikord kaotatakse sõpru, kui nad astuvad suhtesse. Nad on nii armunud, et ei ole isegi teadlikult sellest, et sõbrad on jäänud unarusse.

See on raske, aga sellisel juhul veel raskem, kui tegemist on sinu kahe parima sõbraga.

Kui sa tunned, et oled tähelepanuta jäetud, siis ära karda neile sellest rääkida. Võid neile lihtsalt meelde tuletada, et igatsed neid ja sooviksid kokku saada. 

Tõenäoliselt igatsevad nemad sind ka.

Ära liialt pühendu nende suhtele

Kui kaks sinu parimat sõpra hakkavad kohtamas käima, siis võid sa automaatselt arvata, et see on kõige maagilisem asi maailmas. Sa võid sattuda nii vaimustusse, et hakkad lausa nende pulmi planeerima.

Rahune nüüd parem maha.

Ära pühendu nende suhtele ülemäära palju, sest see võib alguses tunduda unistuse täitumisena, aga paljud paarid ei jää paraku püsima.

Ole toetav

Sõbrad vajavad alati sinu armastust ja hoolt, praegune olukord ei ole mingi erand. Mõnikord on nii, et sinu tunded suhte osas mõjutavad tegelikult ka seda, kuidas sõbrad sellesse suhtuvad.

Kui nad tunnevad, et sa ei toeta neid, siis võib see haiget teha. Sa tahad paista nii positiivne kui võimalik, isegi kui sa tegelikult oled kahtlev.

Kõik tunnevad ennast palju paremini, kui sa annad neile oma siira õnnistuse, kirjutab Elite Daily.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles