Sekspert avaldab: 15 asja, mis teevad naise voodis väga heaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Irooniliselt suruvad paljud naised endas seksuaalse seiklushimu maha, sest kardavad mehele endast halba muljet jätta ja pelgavad, et mees pole sel juhul püsisuhtest huvitatud.

Seksuaalekspert Tracy Cox kirjutab Daily Mailis, et ta on samasugust olukord näinud juba korduvalt - kui naine kohtab meest, kellega ta loodab aretada tõsist suhet, surub ta oma iha maha ja ei avalda oma erilisi huvisid, sest tahab jätta «viisaka naise» muljet. Paraku pole igav ja voodis üksluine naine see, keda mehed tahaksid.

Jää iseendaks ja ära pelga oma soove välja näitamast. Tracy Cox nimetab 15 asja, mida teevad need naised, keda peetakse voodis heaks.

Nad algatavad ise seksi. Kõige rohkem kurdavadki mehed seda, et naine ei ole seksi algataja. Kui sa jätad selle rolli pidevalt vaid mehe õlule, saadad talle väga selge sõnumi: «Ma seksin ainult seepärast, et sina seda tahad».

Nad ei anna hinnanguid. Ole valmis meest ära kuulama ja ära mõista teda hukka, kui tema soovid on veidi ebatavalised. Meil kõigil on fantaasiaid, mis teistel võib-olla pähe ei tulegi, kuid millegipärast arvame ikka, et teised on perverssed ja me ise oleme täiesti normaalsed. Kui kallim teeb sulle ootamatu ettepaneku, siis mõtle järele, kas see teeb sulle või talle emotsionaalselt või füüsiliselt haiget? Kui vastus on ei, siis milles on probleem? Ole uutele ideedele vastuvõtlik, see ei tähenda, et sa pead kõigega nõus olema.

Nad ei karda keelduda. Naised, kes ütlevad kõigele jah ja tahavad vaid oma partnerile heameelt valmistada, ei ole samuti kuigi seksikad. Kui iha ei ole siiras, siis ei ole see ka erutav. Lase end vabaks ja naudi olukorda, ära mõtle vaid sellele, et mees saaks rahulduse.

Nad ei karda mehe ürgset iha. Mehe seksuaalsusel on oma tume pool, mis toimib väga primitiivsel tasandil (nagu ka naisel). Lase see valla ja oled väga toore, kontrollimatu kire tunnistajaks. Mõni naine kardab seda kontrollimatust ja hakkab mõtlema, et kuidas suudab mees truuks jääda, kui mõni teine naine talle külge lööb ja selle esile kutsub. Ega tegelikult ei saagi ja sama kardab ka mees, kui näeb sind tõeliselt andumas ning naudingute meelevallas. Aga mida rohkem te omavahel sellist seksi naudite, seda suurem on tõenäosus, et ta seda mujalt ei saa.

Neile meeldib vaheldus. Seksuaalekspert saab enda sõnul väga palju kirju meestelt, kes kurdavad, et naine ei vaata temaga koos pornot/ ei lase oma häbet paljaks raseerida/ ei jäta seksi ajaks kingi jalga/ ei tee seda peegli ees/ ei rahulda end mehe nähes/ ei lähe ilma aluspesuta välja jne. Tõsi on, et te mõlemad vajate vaheldust ja seksuaalelu mitmekesistamiseks on palju võimalusi.

Nad teavad, mida nad tahavad. Vahel ei taha naised mehe palvel uusi asju proovida ka seepärast, et nad ise on mehe tegevusest tüdinenud ja aina korduv eelmäng ei ole enam erutav. Vastus on lihtne: muutusi ja põnevaid lisandeid tuleb ise küsida! Ära ole passiivne, sinu uudishimu toob sulle rohkem orgasme.

Nad on kenad mehe peenise vastu. Mehed ei muretse vaid oma peenise suuruse pärast. Neile tekitab muret ka selle üldine välimus, kui kõva see on ja kui kaua see erekteerunud püsib. Seksuaalselt edukad naised teevad mehe peenise kohta komplimente, pööravad sellele tähelepanu ja mängivad sellega.

Nad teavad, et mees ei ole robot. Peenisel on omanik ka. Mõnikord pole see omanik töökorras. Ta võib olla haige, tal on stress, pohmell või mõni suur mure. Peenis vananeb koos mehega ja vahel tuleb sellega ette probleeme, mida ei maksa võtta isiklikult.

Nad oskavad oraalseksi vastu võtta ja seda ka mehele pakkuda. Oma suu asetamine teise inimese genitaalidele on väga intiimne tegu ja see näitab palju ka ülejäänud seksuaalsuhte kohta. See on väga isiklik akt, palju isiklikum kui tavaline vahekord. Ole täiskasvanu ja lepi sellega, et seks on vahel veidi räpakas ja higine. Naudi seda, kui mees on valmis sulle oraalseksi tegema ja vasta talle samaga.

Nad on tagasisidet andes taktitundelised. Iga mees, kellega sa kunagi seksid, tahab olla sulle kõige parem voodipartner. Ta tahaks juhiseid, et sulle suurimat mõnu pakkuda, aga võib-olla ta häbeneb ja kardab otse küsida, mis sulle meeldib. Kui annad seksi kohta tagasisidet, siis alusta komplimentidest ning alles seejärel suuna ta tegema seda, mida sa tegelikult tahad.

Nad on häälekad, aga mitte üleliia. Kas sa oled kunagi seksinud inimesega, kes on vait kui sukk ja ei lase kuuldavale ühtki piuksu? See on ebamugav, sest oigamine ja mõmin on seksides üks peamisi meetodeid, kuidas saada tagasisidet. Samuti võib olla ebamugav, kui partner karjub täiest kõrist.

Nad tunnevad end oma kehas mõnusalt. Arvesta sellega, et kõigil on oma keha juures midagi, millega nad pole väga rahul. See on aga üliseksikas ja iha tekitav, kui inimene ei hooli oma keha välimusest ja on kompleksivaba. Iga tavaline naine, kes on meelsasti alasti ja naudib mehe pilku, on ihaldusväärsem kui supermodell, kes kardab end puudutada lasta.

Neile meeldib end üles lüüa. Kuigi naised arvavad, et mehed riietavad neid mõttes lahti, siis tihti on hoopis vastupidi. Nii mõnelegi mehele meeldivad korsetid, kontsakingad või seksikad trippidega sukad. Paljud naised kardavad end naeruvääristada ja ei julge seksiks midagi põnevat selga otsida. Tegelikult piisab enamasti vaid kaunitest kingadest ja ilusast rinnahoidjast, et oma välimust vürtsitada.

Nad on oma mehe üle uhked ja näitavad seda välja. Kui sa suudled seltskonnas oma meest, siis näitad talle ja kõigile teistele, et pead teda väga seksikaks. Anna mehe sõpradele aimu, et sul on temaga voodis väga hea ja mees tunneb end hoobilt tegijana. Igasugune kriitika või voodiprobleemid hoia enda teada.

Nad ei teeskle orgasme. Orgasmi teesklemine on mõttetu, sest nii ei saagi mees aru, et sul ei ole voodis hea. Kuidas saaks ta siis õppida, mida paremini teha? Ära torka iseendale kaikaid kodarasse ja ära teeskle orgasmi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles