Kuidas sa peaksid käituma, et säilitada häid suhteid oma meessoost sõbraga

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Luis Louro

Naised, kui teil on meessoost sõpru, siis te teate, et nendega suhtlus on hoopis midagi muud. Mehed kogevad maailma teisiti kui meie. Muidugi on väga hea omada sõbrannasid, aga ka meessoost sõpradel on omad plussid.

Et meessoost sõpradega suhtlus püsiks, tasub mõningaid asju meeles pidada. Aga mida siis täpselt? Loe ja saa teada!

Mõtle tagajärgedele, enne kui üritad sõprusest enamat

Meessoost sõber võib tunduda sinu silmis ideaalne, aga seda ainult seetõttu, et sa vaatad tema juures asju, mida väärtustad sõprade juures. Kas sa oled näinud tema käitumist ka suhtes olles? Tasub tõsiselt järele mõelda, kas sõprusest kaugemale minek on väärt riski, et kaotad kõik?

Ära sekku tema armuelusse

Ta võib küsida sinult nõu, aga see on ka ainuke viis, kuidas peaksid tema armuelusse sekkuma. Kui ta just ise ei taha sind oma silmarõõmule tutvustada, siis ära suru peale. Sa peaksid lihtsalt vajadusel olemas olema, et teda ära kuulata.

Hoia jutuajamised tasakaalus

Ilmselgelt, kui sul on meessoost sõber, siis sa ei saa rääkida tunde sellest, kuidas sa armastad oma uut päikesepuudrit. Ehk ei ole sul jalgpallist erilist aimugi, aga ole siiski valmis ka sellest rääkima. Kui te räägite mõlemale osapoolele huvi pakkuvatel teemadel, siis ei muutu sõprus liialt ühepoolseks.

Armukadedus ei tule kõne alla

Jällegi, kui sa leiad ennast olukorrast, kus sul on tekkimas tunded oma meessoost sõbra suhtes, siis võta kiiresti mingi otsus vastu. Ta käib kohtamas teiste naistega ja sõbrana ei tohiks sa seetõttu armukadedust tunda. Ära piina ennast.

Ära aja otsekohesust õelusega segamini

Mehed võivad olla julmalt ausad kõige suhtes. Kui sa räägid talle olukorrast, mis sul on praegu selle kutiga, kellega sa kohtamas käid, siis ära saa pahaseks, kui ta selle kohta oma arvamust avaldab. Tavaliselt ei ütle meessoost sõbrad seda mida me kuulda tahaksime, vaid mida meil on vaja kuulda ja ka mõista.

Ära reageeri liialt tema komplimentidele

Sa oled tüdruk ja hoolimata sellest, kui lahe sina ja sinu sõber olete, võib talle väga hästi istuda ka sinu välimus. Ära mõtle üle, kui ta ütleb, et sa näed ilus välja. Ta sinu sõber, pole põhjust punastamiseks või liblikateks kõhus.

Halbade tunnete säilitamine on mõttetu

Sinu meessoost sõbrad ei pruugi sinu käitumise järgi aru saada, et midagi on valesti. Kui sa oled millegi pärast pahane, siis räägi see kohe välja. Ei tasu oodata, et nad tajuvad alati ise sinu tundeid ja jooksevad kaks kätt laiali sind lohutama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles