Kuidas seksida väga palava ilmaga?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Tõuseb temperatuur, tõuseb ka libiido. Suvel tundub kõik tavalisest palju seksikam. On see päikesepaiste? Puhkus? Värskes õhus olemine või napid rõivad? Mis iganes põhjused selleks on, aga kallim tundub suvekuudel veelgi ihaldusväärsem.

Vahel on aga ilm isegi nii palav, et seksida on raske. Puhkuse ajal tuleks oma suhe tõsta esikohale, sest kiirel tööajal saab see nagunii häbitult vähe tähelepanu. Tee seksist prioriteet ja andu naudingutele!

Toas on palav, aga õues on õhku veidi rohkem. Minge privaatsesse looduskaunisse kohta ja seksige õues. Nautige teineteist tähistaeva all või kui putukad segavad, minge telki.

Proovige midagi uut ja minge magamistoast välja. Tehke koos midagi põnevat ja nautige teineteise tähelepanu. Minge lõbustusparki, kontserdile, päevasele väljasõidule või loodusesse piknikule. Kogege koos midagi uut ja see annab iseenesest vürtsi ka teie seksuaalelule.

Võtke ette üks romantiline väljasõit. Kui te ei saa minna reisile või spaasse, minge kas või üheks päevaks oma kodukohas soodsasse hotelli. Kui veab, saate tänu spontaansusele mõne hea pakkumise.

Valmistu selleks juba praegu ja pane sügavkülmik jääd täis. Kui õhtul on väga palav, jahutage teineteist jääkuubikutega. Üks instrument enda jahutamiseks sekimaratoni ajal on ventilaator, mis võib teie peale mõnusat tuulekest puhuda.

Magage alasti. Nagunii on liiga palav, et pidžaamat selga panna ja kui te tavaliselt alasti ei maga, on see värskendav vaheldus, mis teeb elu veidi põnevamaks.

Minge koos vanni või duši alla. Nii saate end jahutada, koos lõõgastuda ja teineteise embust nautida ilma suurema higistamiseta. Kuigi teil võivad ujumas käies pähe tulla ulakad mõtted, ei ole veekogus ujumine väga hea mõte. Loe lähemalt siit, miks see naistele ei sobi.

Allikad: Cosmopolitan ja Organic Authoroty

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles