Sõbrannal tuleb sünnipäev: kuidas valida välja parim kink

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia / Scanpix

Kumb on hullem – see, kui pole kingiideed või see, kui teed igava kingi? Teadlased selgitasid välja parima kingi, mida sõbrannale teha.

Olgu see sünnipäev või mõni muu kinki nõudev üritus, küsimus on sama. Mida originaalset viia? Tihti minnakse kergema vastupanu teed ning kingitakse raha või lihtsalt lilled-kommid. Teadus on nüüd teinud valiku lihtsamaks. Parim valik on sentimentaalne kink, vahendab WellAndGood.

Psühholoogiaväljaanne uuris, mis on parim kink teaduslikust vaatenurgast. Parim võimalus sõbrannale rõõmu valmistada – teie ühised naljad. Just, tee mõni naljakas kink, millest vaid tema aru saab. Usu, ta tunneb sellest palju rohkem rõõmu kui rahast või praktilisest vidinast (kui ta just seda ekstra soovinud pole).

Muidugi pead sa teadma ka kingisaajat. Kas ta on sinuga sama huumorimeelega või on praktiline inimene? Ehk, kui su ema on soovinud pikalt midagi praktilist, võiksid tõesti talle selle viia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles