Märgid, et sinu partner ei usalda sind

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erik Reis / PantherMedia / Scanpix

Kas sinu partner usaldab sind või mitte? Kuidas sellest aru saada, et ta sind ei usalda? Eksperdid aitasid meil välja tuua mõned märgid, mis võivad viidata sellele, et sinu partner ei usalda sind.

Ta ei aruta sinuga finantsasju

Mingil hetkel peaks igas suhtes tulema aeg, kui räägitakse finantsasjadest. Aga kui sinu partner ei ole valmis sellistel teemadel vestlusesse laskuma, siis võib see olla märk sellest, et ta ei usalda sind.

Kui partner ei ütle sulle oma sissetulekut, siis ei pruugi see üldse tähendada seda, et sa sind ei armastaks, aga tõenäoliselt pole ta veel valmis sinuga abielluma või pole selles 100 protsenti kindel. Sellise informatsiooni jagamine on märk usaldusest ja tugevast partnerlusest.

Ta lämmatab sind

Suhte alguses võib see küll hea märk tunduda, aga tegelikult tuleks seda pigem punase lipuna tajuda. Tervislikus suhtes on mõlemad partnerid iseseisvad ja veedavad aega ka lahus. Mees, kes tahab sind saata absoluutselt igal pool, ei usalda sind. Ta tahab olla läheduses, et sa kindlasti kellegi teisega ei flirdiks. Ta tahab, et sinu mõtetes oleks kohta vaid temale. Ta võib karta, et sa hoiad oma silmad lahti uute võimaluste tarvis ja võimalusel asendad ta kellegi teisega, kirjutab Elite Daily.

Seega, kui partner paistab sind liialt kontrollivat või tahab veeta kogu oma aja koos sinuga, siis ei pruugi see olla suurest armastusest, vaid ta lihtsalt ei usalda sind.

Ta teeb maha kõikvõimalikke konkurente

Kui partner ei usalda sind, siis ta võib rääkida negatiivselt kõikidest, kes vähegi osutavad teie suhtele ohtu. Ta ei ole enesekindel ja see väljendub paljuski selles, et ta ei usalda sind. Mees, kes sind usaldab, ei tee maha teise mehi, ei ähvarda neile haiget teha või ei käsi sul sotsiaalmeedia kontolt vanu pilte kustutada. Enesekindel mees mõistab, et sul oli elu ka enne teda ja see kõik ongi muutnud sind selleks imeliseks naiseks, kellesse ta armus.

Seega, kui sa oled mõelnud oma partneri usalduse peale, siis on aeg märke vaadata. Kas ta teeb teisi inimesi sinu elus maha? Kas te olete rääkinud finantsasjadest? Kas ta nõuab kogu sinu aega?

Kui sinu partner teeb midagi nendest asjadest, siis oleks aeg oma suhtele pilk peale visata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles