Ekspert õpetab: suveflirdi olulised nüansid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Flirtimistreener Nina Deissler selgitab, miks suvel flirtimine eriti sageli õnnestub, mida mesijuttu ajades silmas pidada ja milliseid vigu vältida, et mitte silmarõõmu endast eemale peletada.

Flirdi eelmäng

Flirt on väga mänguline suhtlusvorm, selgitab Deissler portaalis Petra. Kas sellest ka midagi edasi areneb, ei ole alguses olulinegi. Tõenäoliselt seetõttu ongi see nii paljudele inimestele raske: flirtimist võetakse liiga tõsiselt (ja kramplikult) või ei saada aru, mida see võiks endaga kaasa tuua. Flirt peaks olema eelkõige lõbus! See on mäng kahe võitja vahel, kellest üks kingib teisele naeratuse või komplimendi, ja hea õnne korral saab ka midagi vastu. Ja kui mõlemad end hästi tunnevad, võib sellest tõesti midagi edasi areneda.

Suvine flirt on omamoodi kuum

Suvel on flirtimisvõimalusi kahtlemata rohkem kui talvel, sest me veedame rohkem aega õues ja päikesevalgus tõstab tuju - suguhormoonid võtavad võimust! Suvel kohtutakse rohkem uute inimestega parkides, jäätisejärjekorras ja kontsertidel ning meelelahutusele panustades tekib ka suurem huvi flirtimise vastu.

Millist rolli mängib flirdis atraktiivsus?

Alguses on see alati rohkem välimusest sõltuv, kuid teise kohta rohkem infot saades saab juba teineteisele rohkem tähelepanu pöörata. Deissleri selgitusel on see nagu iseenda turundamine - sinu riietus ja stiil on nagu «tootepakend» ning see peaks iseloomustama seda, mis on sinu sees. Flirtimise õnnestumiseks ei ole aga kõige olulisem mitte viimase peal riietus, vaid hea enesetunne. Eriti kehtib see meeste puhul: seksikus on neile tähtsam kui moekus. Paljud ei hooli moest, kui nad teavad, mis neile meeldib. Kui sul on ilusad jalad, siis näita teadlikult oma jalgu ja võid kindel olla, et saad palju tähelepanu. Välimusega ei maksa ka liialdada, too esile maksimaalselt kaks atribuuti.

Mis toob flirdile kiire lõpu?

Kohtingul ega ka niisama flirtides ei tohiks kunagi jutuks võtta selliseid teemasid nagu raha, poliitika või religioon. Kui te jääte mõne teema puhul eriarvamusele, võib see kiiresti mõlema tuju ära rikkuda. Lisaks ei tasu jutuks võtta ebameeldivate tunnetega seotud teemasid (endiseid suhteid, haiguseid, argimuresid), mis esimesel kohtingul on tabuteemad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles