Salapärane Salme soovitab: kui tahad sobivat last, jookse kolm korda tagurpidi ümber laua

Salme Saladus
, inimhinge nõustaja, elukogemuse asjatundja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salapärane Salme. Foto on illustratiivne.
Salapärane Salme. Foto on illustratiivne. Foto: Mary Evans / Scanpix

Kuidas sättida beebi õigesse tähtkujusse? Mis saab, kui ema leiab su libesti? Kas võtta pangalaen? Mida teha? Olge mureta, kõigile teie küsimustele vastab Salapärane Salme! Inimhinge nõustaja, elukogemuse asjatundja ning meie usaldusväärne suhteekspert lahendab kõik teie probleemid!

Olin ise puhkusel ja lasin emal käia oma korteris kassi toitmas. Kui tagasi jõudsin, olid kõik sahtlid läbi soritud! Isegi öökapisahtel, kus meil delikaatsemad asjad nagu libesti on, olid lahti rebitud, tolmust puhtaks pühitud ja tagasi kinni pandud. Mis ta arvab, et ma ei saa aru, et ta nuhkinud on?

Ei, noh, ega mina seda ei tea, mida sinu ema arvab. Kui ta oleks tahtnud oma jälgi peita, ei oleks ta ju tolmulappi kätte võtnud, vaid niisama kapipraost sisse piilunud. Küsimus on lihtsalt selles, et kas emal käis uudishimu üle pea või ta pidi niisama uksest sisse tulles tolmupilve sisse ära lämbuma ja muretses vaese kiisukese heaolu üle?

Kui õigeks osutub esimene variant ja ema tõesti näris nii hirmsasti soov teada saada, mida sa kapis peidad, siis äkki peaksid sa järele mõtlema, palju talle üldse räägid. Vaata, ega see niisama kena ei ole, see emale korra nädalas helistamine ja mõned korrad kuus läbi astumine, see tuleb sulle endale kasuks. Nii saad ise valida, mis juttu talle rääkida ja kui palju infot jagada. Libesti kohta ei pea ta ilmselgelt teadma, aga kurda siis näiteks uue bossi üle ja küsi õunakoogi retsepti. Siis on tal millegi peale mõelda ja kui teine kord sinu juurest läbi astub, ei hakka kohe kappides sorima.

Salme, mu mees ütleb, et tema ei suuda korteris elada ja tahab maja osta, aga mina kohe kardan laenu võtmist. Mis siis saab, kui järgmine aasta jälle krahh tuleb?

Aga mis siis saab, kui tuleb veeuputus? Kuule, ütle ausalt, sa tegelikult ei viitsi lihtsalt niita, eks ole? Mees käiab sul silme ees hommikust õhtuni kinnisvarakuulutusi ja sina näed nendes ainult silmapiiri poole rulluvat lõputut heinamaad, mida pead kaks korda päevas järgmised viiskümmend aastat hooldama?

Noh, ma olen juba õpetanud, kuidas kallimale valetada kokku nii mesilase- kui mullaallergia, et ei peaks temaga koos maale kolima, aga võimalusi on veel. Näiteks võid sa võtta salaja mõned kiirlaenud, siis ei võta ükski korralik pank sind nagunii kliendina tõsiselt. Või siis lõika üldse arvutil juhe läbi, et su parem pool neid kinnisvaraportaale kammida ei saaks. Igal juhul tasub ennetada maja ostmist, mitte pärast mulle kurtma tulla, et sina ei saa kuidagi selle suure loodusega hakkama.

Kuidas ma saan aru, kas ma ikka klapin oma lapsega astroloogilisel tasandil? Kas tasub juba ette planeerida laps endale sobiva tähemärgi sees või on mõtet riskida?

Kindla peale planeeri! Soovitan kasutada ka kõiki ülejäänud rahvatarkusi nagu ravimtaimeleotist, täiskuu all tantsimist ja tuleriitusi, et garanteerida endale sobiv laps! Kui tahad rohkem infot selle kohta, milline nõid kõige paremini sinu tulevase maimukese ilusaks, osavaks ja sõbralikuks loitsib, pane järgmisel pööripäeval selga kaheteistkümne nülitud konna nahk ja jookse kolm korda tagurpidi ümber lauda. Soovitan soojalt, see põletab kaloreid ka!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles