Vead, mis jäid sul tänu vanemale õele tegemata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tomas Anderson / Panther Media / Scanpix

Vanemad õed on vajalikud väga mitmel põhjusel. Üheks oluliseks boonuseks on see, et nad katsetavad omal nahal ära kõik halvad otsused. Just nii, kõik need vead, mida nooremad lapsed enam omal nahal õppima ei pea. Vaata, kas tunned ennast ära.

Kõik suhetega seonduv

Olgu need siis mängurid, eksi juurde tagasiminek või midagi muud, sinu õde ilmselt tegi läbi kõik need vead. Tänu sellele, et said seda kõik kõrvalt vaadata, ei pidanud sina kõiki vigu läbi proovima.

Kohutavad juuksetrendid

Tukk, erilised värvikombinatsioonid, kummalised lõikused. Tänu suurele õele teadsid kohe, mida enda juustega mitte kunagi teha.

Ülikooli prohmakad

Keegi ei taha olla katsealune laps, kuid kui oled vanem õde, siis pole sul väga valikut. Sinu peal katsetavad kasvatusoskust vanemad ning elamisoskust sina ise. Sinna hulka kuulub see aeg, mil kolitakse kodust välja, et minna ülikooli. Ja oh, kus seal annab vigu teha! Mitte keegi ei ütle, et noorem laps vigu ei teeks, aga vähemalt olete saanud hoiatatud.

Kõikvõimalikud vanemlikud draamad

Seebiooperi draamad, mis toimuvad vanema õe ja vanemate vahel on mitte vaid meelelahutuslikud, aga ka õpetlikud. Saad teada täpselt kui kaugele võib minna ilma, et kodusõda puhkeks.

Rahaga toimetulemise probleemid

Isegi, kui vanem õde sellest ei tea, siis nooremad alati teavad tema rahaprobleemidest. Vanemal õel pole probleemi näidata kõike, mida endale ostnud on. Ta on heaks eeskujuks, kuidas rahaga mitte ümber käia.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles