Kaheksa viisi, kuidas õega kasvamine sind parimaks sõbrannaks õpetab

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Scanpix

Õdedega kasvamine ei pruugi olla alati lihtne, kuid see on hea elukool. Siin on kaheksa moodust, kuidas õega kasvamine sind paremaks sõbrannaks on kujundanud.

1. Sa tead, kuidas jagada.

Alates esimesest päevast olite õega sunnitud jagama. Aega, mänguasju, teadmisi, tähelepanu, kõike. Tänu sellele oskad ka tulevikus olla hea sõbranna teistele.

2. Sa oskad tülitseda ja tülisid lõpetada.

Oled õega ilmselt sadu kordi tülitsenud, kuid peres leitakse alati lahendus. Peres ei mõjuta tüli teie suhteid ning oskate leppida. Kui peaksid parima sõbrannaga tülli minema, ei jaluta sa niisama minema, vaid oskad olukorda lahendada.

3. Sa oskad saladusi hoida.

Olete õega aastaid vanemate eest saladusi hoidnud, olete selles ilmselt päris professionaalid juba. Saladuste hoidmine on sõpruses ülioluline ning sõbranna teab, et võib sinu kätesse enda elu usaldada.

4. Sa ei arvusta teda.

Sa oled pidanud aastaid taluma enda õe kiikse, mistõttu ei üllatu sa enam kergelt. Samuti pole sul keeruline neid kiikse aktsepteerida.

5. Sa oskad tagasisidet anda.

Sa oled suhtlemiskunsti harjutanud terve oma senise elu. Õega suhtlemine ei ole tihti just kõige lihtsam ülesanne. Aga see on andnud sulle suurepärase oskuse inimestele nende kohta tagasisidet jagada neutraalselt.

6. Sa oled alati olemas.

Sa olid oma õe jaoks alati olemas ning samuti oli tema sinu jaoks. Tead, mis tunne see on ning mida see nõuab.

7. Igasugune tüdrukute-draama on sinu jaoks tuttav

Been there, done that.

8. Sa ei tunne end ohustatult teise edust.

Mõned inimesed tunnevad end sõbranna edust ohustatuna või on lihtsalt kadedad. Sina oled oma õele alati parimat tahtnud ning rõõmustanud tema kordaminekute üle. See on sulle juba sisse kasvanud.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles