Üheksa veidrat viisi, et panna teisi sinu seltskonda ihaldama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anastasia ANessiR / PantherMedia / Scanpix

Tahaksid paista teistele veidikene rohkem ihaldusväärsem ja atraktiivsem? Pole hea mõte kedagi teist teeselda, aga väikeste süütute nippidega sellele kaasa aitamine pole halb idee. Need võivad aidata sul leida endale juurde uusi sõpru või isegi kallima, mistõttu tunned ennast enesekindlamalt ja õnnelikumalt.

 

Ole hõivatud

Inimesi tõmbab nende poole, kes tunduvad hõivatud, aktiivsed ja teiste poolt tahetud. Proovi seda: kui keegi tahab sinuga plaane teha, siis ütle, et sul on midagi muud teoksil, mitte ära vasta automaatselt jah. Isegi, kui sul oli plaan pärast tööd koju minna ja televiisori ees lõõgastuda, siis pane teised mõtlema, et sul olid tähtsamad plaanid.

Ära vasta sõnumitele koheselt

Sa ei taha jätta muljet, et sa oled alati olemas ja valmis vastama. Kui sa saad sõnumi, siis oota vastamisega mõned tunnid. See jätab mulje, et sul on muid toimetusi parasjagu, mitte sa ei veeda oma elu telefonis.Aga ära oota liiga kaua, sest sellisel juhul võid jätta juba ebaviisaka ja üleoleva mulje.

Esitle oma tugevusi

Oled sa moeteadlik ja oskad sellel teemal rääkida? Kas sul on omadus olla peohing? Oskad sa karaoket lauda? Mõtle välja, mis on sinu tugevused ja seejärel leia viis, et nendest ümbritsevatele inimestele teada anda.

Praktiseeri enese eest hoolitsemist

See võib kõlada ilmselgena, aga tegelikult ei ole. Hoolitse oma välimuse eest ja sa paistad automaatselt teiste jaoks ihaldusväärsem. See ei tähenda, et sa peaksid välja nägema mingit kindlat tüüpi, vaid võta piisavalt aega, et igapäevaselt enda eest hoolitseda. Käi regulaarselt duši all, hoolda oma nahka ja kasuta neid meigitooteid, mis toovad sinus esile parima. Riietu nii, et see ühtiks sinu iseloomu ja tujuga ning sa oled üllatunud, kui hästi sa ennast tunned – see ei jää ka teistele märkamata.

Seisa sirgelt

Hea rüht on väga tähtis, see näitab, et oled enesekindel ja positiivne inimene. See paneb inimesi tahtma sinu ümber olla, et välja uurida, mis on sellise oleku saladuseks.

Ole hea kuulaja

Teadlased on avastanud, et oskus teisi kuulata muudab sind nende silmis atraktiivsemaks. Inimesed reageerivad väga positiivselt, kui nende juttu pannakse tähele ja mõte jõuab kohale, mitte lihtsalt ei teeselda.

Naera

Kui keegi ütleb midagi vaimukat, siis on täiesti OK naerda. Tegelikult on see lausa hea asi. Inimeste jaoks on atraktiivsemad need, kellel on huumorisoon, eriti kui naerdakse nende tehtud nalja üle. Lisaks muudab naermine ka sind ennast õnnelikumaks.

Saavuta silmside

Kellegagi vesteldes ole kindel, et vaatad talle silma, sest see muudab sind jällegi ihaldusväärsemaks. Kui sa märkad, et partner vaatab ka sulle silma ja teeb veel mõningaid asju, näiteks naeratab või kallutab ennast sinu suunas, siis on see märk sellest, et talle meeldib sinuga suhelda.

Kanna punast

Uuringu andmetel võib punase värvi kandmine muuta naise atraktiivsemaks. Seega, kui sa järgmine kord kiirustad kohtingule, sõbrannadega välja või firmapeole, siis tõmba selga kaunis punane kleit või kanna vähemalt punast huulepulka. See aitab endale tähelepanu tõmmata ja annab sulle võimaluse särada.

Kui sa oled otsinud viise, et paista teiste jaoks ihaldusväärsem ja tahetum, siis need trikid peaksid sind aitama. Aga üldises plaanis ära siiski unusta jääda iseendaks, sest tegelikult ei ole sul midagi häda.

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles