Testi end: kas oled armunud?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: LightField Studios / Panthermedia / Scanpix

Armumine on ilus, aga vahel on meil raske seda faasi endale ise teadvustada. Kui tunned end järgmises viies punktis ära, oled tõenäoliselt ka ise armumas.

1. Sa leiad alati aega, et teda sõidutada

On vähe inimesi, kelle nimel oled sa nõus ronima keset ööd voodist välja, jätma ära trenni või vabandama end koosolekult vaid selleks, et teda sõidutada. Kui tema on üks neist, siis näitab see nii mõndagi.

2. Sa avastad tema iluvigu (ega ole selle vastu)

Kui sa oled armunud, ei tekita sinus vastikust, kui ta palub kontrollida enda punni seljal. Mida aeg edasi, seda mugavamalt hakkate end üksteise seltsis tundma. Te aktsepteerite üksteise juures kõike, ka vigu.

3. Sa lased hea meelega tal enda peale ilastada

Ei, see pole nali. Reede õhtu, vaatate filmi. Peale töönädalat on aga mõlemad väsinud ning peale hiinakast võetud sööki on järsku tema pea sinnu õla peal.  Kui järsku tunned, et õlg on täis ilastatud keset sügavat und, ei liiguta sa end, sest sul pole selle vastu midagi. Sa vaatad teda magamas ega taha teda äratada. See on armumine.

4. Sa imetled tema halbu selfie´sid

Üldjuhul kellelegi endast pilti saata on halb mõte. Tead küll, lamad voodis ja tuleb mõte silmarõõmule pilt saata. Üldjuhul tulemus on kehv, halva nurga all, silmad pooleldi pilukil ja nii edasi. Kui aga imetled igat tema kehva nurga alt tehtud selfie´t, siis on see kindel märk sinu tunnete tärkamisest.

5. Sa aitad tal hea meelega kolida

Pole palju tegevusi, mis on hullemad kui kolimine. Asjade pakkimine, haige selg, asjade tassimine üles ja alla. Ja nii terve päev või lausa mitu. Kui aga ruttad talle kohe appi, on ta sulle olulisem kui ehk ise arugi saad.

Allikas:  EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles