VANA KULD. Prostitutsioon moemaailmas: kliendiga magamise eest kuni kaks miljonit dollarit (2)

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sõbranna tähistab sünnipäeva - Postimehe naisteportaal sai nimelt kümneaastaseks! Sel puhul vaatame arhiividesse ja taasavaldame lood, mis on meie lugejatele enim peale läinud. See lugu ilmus esimest korda 30. augustil 2017.

Londonis elav 20-aastane modell Jazz Egger avas modellimaailma telgitaguseid pärast seda, kui talle pakuti raha kliendiga magamise eest. Agendi sõnul ulatuvad summad kuni kahe miljoni dollarini öö kohta. Noore naise sõnul vahendavad prostitutsiooni ka kõige nimekamad modelliagentuurid.

Naise keeldumisel pommitas agent noort naist sõnumitega, üritades teda ümber veenda. Nii tulid ilmsiks veel mitmed asjaolud. Enamik nimekaid modelle agentuuris on kasutanud sarnase teenuse osutamist karjääriredelil tõusmiseks. Nii on oma koha saanud mitmed agentuuri tuntuimad näod. «See on meie valdkonnas tavaline praktika. Ka tuntuimatel modelliagentuuridel maailmas on oma partner-kliendid, kellele intiimteenuseid osutatakse.»

Jazz on intervjuus öelnud, et ta ei müüks kunagi oma keha: «Kui ma selle loo avaldasin, kirjutas mulle mitu kolleegid ja jagas oma lugusid. Moetööstuses on palju asju valesti ja ma teen kõik, et seda muuta.»

Vaata kuvatõmmiseid agendi saadetud sõnumitest siit.

 

A post shared by J A Z Z E R (@jazzegger) on

 

A post shared by J A Z Z E R (@jazzegger) on

 

A post shared by J A Z Z E R (@jazzegger) on

Allikas: DailyMail 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles