Trikk, kuidas pähe kogunenud juuksehooldustoodete jääkidest lahti saada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Kui tihti soenguid teha ja kasutada juukselakki, -kreemi või geeli, hakkavad need tooted peanaha ja juuste külge kogunema ka siis, kui korralikult šampooniga pead pesta. Lõpptulemuseks on sügelev peanahk ja inetud tükid juustes, mis meenutavad kõõma.

Selleks, et juuksed päriselt puhtaks saada ja jääkidest kergendada, tuleb veidi rohkem vaeva näha. Vaja on sidruni- või laimimahla ja vett, õpetab Pure Wow.

Sega umbes 700 ml vee sisse supilusikatäis valitud tsitruselise mahla ja võta see endaga pesema minnes kaasa. Kui oled šampooni peast välja loputanud, vala segu peanahale ja jälgi, et see ei läheks silma. Oota mõni minut, loputa mahl peast välja ja kanna pähe palsam nagu tavaliselt.

Palsami kasutamist ei maksa vahele jätta, sest mahl võib juuksed kuivaks teha. Tsitruseliste mahla happelisus lahustab pähe kinni jäänud juuksehooldustoodete jäägid ja teeb juuksed säravpuhtaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles