Mida peaksid teadma sõbrannaga reisimisest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia / Scanpix

Sõbrannaga reismine on lõbus võimalus oma puhkust veeta. Küll aga enne reisi planeerimist peaksite üksteise kohta mõned asjad kindlaks tegema.

1. Millised on tema magamis- ja hommikuharjumused

Kas ta on hommikul esimesena üleval või pole ta üldse hommikuinimene? Seda on hea teada, kui planeerite, mis puhkusele minna. Kui plaanid minna matkama, siis oleks hea valida sõbranna, kes heatujuliselt hommikul sinuga nõus on matka jätkama.

2. Kuidas ta rahaga ümber käib

Iga reis võtab arvestatava summa sinu rahakotist. Kas olete sõbrannaga rahateemadel ühel meelel? Kas käite söömas välja või ostate poest? Kas käite tasuta vaatamisväärsusi vaatamas või võtate reisikavasse ka tasulised atraktsioonid?

3. Mida talle üldse teha meeldib

Kas neile meeldib suurlinnapuhkus või reis looduses? See on oluline, et te mõlemad reisi naudiksite.

4. Kas ta jagavad asju

See punkt on oluline pakkimisel. Kas ta jagab hea meelega endale või on lahke seda sinuga jagama? Keegi ei armasta minna reisile ülepakitult.

5. Milline planeerija ta on

Kas talle meeldib pikalt asju ette planeerida või meeldib talle spontaansus? Kui ühele sobib üks ja teisele teine, võivad ootused reisile olla sootuks erinevad.

6. Kuidas ta kriise ja konflikte lahendab

Planeeritud öömaja keeldub viimasel minutil või istusite vale rongi peale. Ootamatuid olukordi tuleb ette, oluline on oskus nendest välja tulla. Tea, kuidas lahendab taolisi olukordi sinu reisikaaslane.

Allikas: Cosmopolitan

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles