Seitse asja, mida teha, kui kallim on jäänud kaugeks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Conradi

See võib teha haiget, kui avastad, et su kallim ei pööra sulle enam nii palju tähelepanu. Eriti, kui sul on veel eredalt meeles mesinädalateperiood.

Kurb tõsiasi on, et see võib juhtuda igas suhtes ning igal ajal, kirjutab Hello Giggles. Kuid ära heida meelt, siin on mõned näited, kuidas sel juhul reageerida.

  1. Anna talle ruumi. Kui avastad, et sind on eemale tõugatud, võib see tekitada paanikat. Katsu sellegipoolest säilitada rahu ja anda partnerile ruumi, sest vastasel juhul võid ta eemale peletada.
  2. Ole konkreetne ja küsi. Kui sa oled piisavalt asja vaaginud ja ta endiselt käitub kummaliselt, siis küsi otse, milles asi.
  3. Ole ettevaatlik. Kui võtad teema päevakorda, siis tee seda läbimõeldult ning ära ründa ega süüdista.
  4. Asi ei pruugi olla sinus. Nii uskumatu kui see ka ei tundu, siis probleem ei pruugi olla sinus, vaid hoopis milleski muus ning tal võib olla näiteks stress või depressioon.
  5. Ava ennast. Räägi oma partneriga, et selline situatsioon häirib sind ja sa pole rahul. Keegi ei pea hambad ristis kannatama.
  6. Ära mingil juhul hakka tema järele luurama. Selline olukord võib tekitada pingeid, kuid oma kallima järele nuuskimine ei lahenda midagi, vaid teeb asja ainult hullemaks.
  7. Vaata tulevikku. Vahest peab lihtsalt leppima, et suhe võib olla muutunud ja kuigi see alguses võib tunduda harjumatu, siis pikapeale võivad asjad paika loksuda.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles