Florida politsei hoiatab naisi: ärge helistage hädaabisse, et meid kohale kutsuda!

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Gaineswille'i politseijaoskond on sotsiaalmeedias kired lõkkele puhunud. Nimelt postitasid valves olnud politseinikud orkaan Irma ajal Facebooki endast mõned pildid ning need hakkasid kulutulena levima.

Gaineswille asub Floridas, mis sai orkaanist tõsiselt räsida. Orkaaniks valmistudes ja seda oodates tegid politseinikud endast mõned pildid ja laadisid jaoskonna Facebooki-lehele. Üks foto oli aga eriti meeliülendav.

«Ohvitserid Nordman, Hamill ja Rengering. Öövalvemeeskonnast, valmis tööle asuma! #Irma» seisis foto all. Naised ei hoidnud end kommentaarides tagasi. «Te peaksite kõik kalendri tegema, kus te poolalasti poseerite!» soovitas üks. «Ma ei suuda uskuda, kuidas naised objektistavad neid vaeseid, ilusaid, noori, tugevaid, kauneid, vapraid, seksikaid, isuäratavaid, mehelikke, ovulatsiooni tekitavaid, suu vett jooksma panevaid... Ma ei mäleta enam, mida tahtsin öelda,» lisas teine.

Postitusel on üle 175 000 kommentaari ja seda on jagatud ligi 300 000 korda. Politseinike enda reaktsioon oli samuti ülinunnu.

«Te olete meid oma kommentaaridega punastama pannud!» kirjutasid nad ametlikus vastuses ning lisasid, et proua Norman ja proua Hamill naudivad samuti teadmist, et nende abikaasad on miljonite naiste lemmikud. Samuti kinnitasid nad, et «suurepäraste juustega» ohvitser Rengering, kes on pildil kõige parempoolne, on tõepoolest vallaline.

«Aga palun ärge helistage 9-1-1, et kutsuda neid mehi appi lahendama «intsidenti»,» panevad kuumad võmmid südamele. Ka kinnitavad nad, et kalendrimõttest haarati kinni ja see on töös. Kalendri müügist saadav tulu läheb orkaanikahjude leevendamiseks.

Ka postitasid nad oma ajajoonele väljakutse kõikidele naistele: «Jätke kommentaar ning kui seda teete, tehke annetus heategevusele, et leevendada orkaan Irma kahjusid!» Ka see postitus on kogunud juba tuhandeid kommentaare.

Vaata kõiki nende fotosid siit!

‘Hot cops’ grab the internet’s attention, we don’t blame them

"I feel safer just looking at this picture."

Posted by USA TODAY Video on Wednesday, 13 September 2017
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles