Miks suhteprobleemidest sõbrannale rääkimine pole hea mõte?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Diego Cervo / PantherMedia / Scanpix

Jagatud mure on poole väiksem? Vale inimesega jagades võib see hoopis rohkem muresid tekitada.

Kuigi sõbrannad on selleks, et aidata üksteist üle nii headest kui halbadest aegadest, siis pole suhteprobleemidest neile rääkimine hea mõte, kirjutab EliteDaily.

1. Sõbranna näeb vaid sinu külge loost

Su sõbrannal pole kogu infot, kuna räägid talle vaid enda külje teie probleemidest. See viib meid järgmise punktini.

2. Ta võib sulle halba nõu anda

Mitte tahtlikult, kuid puuduliku informatsiooni tõttu. Võid vale nõu kuulda võttes endale ja suhtele hoopis karuteene teha.

3. Su sõbrad ei taha teie probleemide keskel olla

Kui neile sinu kaaslane meeldib, ei taha nad teie tülide keskmesse sattuda. Nad ei oska ehk seal orienteeruda ning tunnevad end ebamugavalt.

4. Su sõbrannadel võib tekkida negatiivne kujutluspilt sinu partnerist

Vahel, kui oleme väga nördinud või vihased, räägime välja kõik negatiivse. Seejuures jätame positiivsetele omadustele mõtlemata. Pidevalt sõpradele enda suhtemuresid kurtes jääb neile teie suhtest väga armetu mulje.

5. Teie probleemid jäävad partneriga omavahel lahendamata

Kui otsid abi ja tuge sõpradelt, siis võid enda jaoks mingi lahenduse sealt leida. Küll aga ei lahenda see probleemi teie kahe vahel.

6. See nõrgestab teie suhet

Kui avad end ja enda suhte probleeme teistele, aitab see sinu suhtel vaikselt mõraneda. Õigemini teeb seda partneri kritiseerimine kellelegi kolmandale. Hoidu sellest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles