Galerii: küberkiusu ohvriks sattunud naine lasi võõrastel end joonistada

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

25-aastane California naine Crystal Hodges koges, et internetis enda välimust võõraste arvustada andes võib kogeda nii ääretut õelust kui suurt südamlikkust.

Crystal sündis hemangioomiga, mida nimetatakse portveini plekiks. Suur plekk katab poolt tema nägu ning mõjutab kõrvu, nina, silmi ja aju. Seetõttu peab Crystal sagedasti arsti juures käima, et portveini plekk ei kahjustaks ta närvisüsteemi. Terviseprobleemid pole aga naise sõnul midagi selle kõrval, kuidas teda on internetis mõnitatud, edastab Today.

2014. aastal näpati Crystali blogist tema näopilt ja sellest tehti õel meem, mis hakkas veebiavarustes oma elu elama. Kui naine seda nägi, sai ta esialgu šoki ja plaanis sotsiaalmeediaga lõpparve teha. Tänu headele tugiisikutele suutis ta aga end koguda ja otsustas oma kannatuse positiivseks kogemuseks keerata.

Nüüd on Crystalil populaarne blogi, kus ta kirjutab küberkiusamisest ja enesega leppimisest. Hiljuti tekkis tal mõte, kuidas võiks kunstnikud temasünnimärgi pildile panna ja ta palus võõrastel end joonistada. Tulemus on väga huvitav ja näitab, et ilu on midagi sõnulseletamatut. Vaata galeriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles