Arst annab nõu: kuidas deodoranti õigesti peale kanda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Krzysztof Zabłocki / PantherMedia / Scanpix

Arvad endiselt, et mida rohkem deodoranti panna, seda kindlam? Tuleb välja, et õigesti deodoranti peale kandes piisab vaid kahest kasutamiskorrast nädalas!

Antiperspirandi ekspert Cosmopolitan Harperi sõnul ei tohiks deodoranti üldse hommikul peale kanda. Õigem oleks kanda see peale õhtul enne magamist ning hommikul pesta maha vee ja seebiga, kirjutab DailyMail. Enamus deodorante sisadavad alumiiniumkloriidi, mis higinäärmetesse satuvad. Sinna sattuv alumiinium ummistab näärmeid. Õhtul peale kantud deodorant saab imenduda öö jooksul pooridesse.

Kuigi paljud usuvad, et mida rohkem deodoranti, seda kindlam lõhnakaitse, siis tegelikkuses see nii pole. Õiget deodoranti peaks peale panema vaid kaks korda nädalas. Milline on õige pealekandmistehnika? Kaks tõmmet üles ja kaks tõmmet alla kummalegi kaenlaalusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles