Viis küsimust, mida endalt küsida, kui oled äsja armunud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Camera Press / Vida Press

Armumine on imeline tunne, kuid sellegipoolest ei tohiks selles olukorras pea kaotada. Siin on viis küsimust, mida võiks endalt küsida, kui oled kõrvuni armunud.

  1. Kas ma meeldin talle äkki ainult füüsiliselt?

See on väga tähtis küsimus, sest kuigi füüsiline tõmme ja atraktiivsus on oluline, siis armumine on aga hoopis midagi tõsisemat, vahendab Elite Daily. Tasub mõelda, kas ollakse ikka armunud või on äkki tegu lihtsalt vägeva seksuaalse tõmbega.

  1. Kas seda on juhtunud ka varem?

Kas sa oled äkki üks neist inimestest, kes pidevalt armub ja kuna see tunne on nii tugev, siis soovid nendega kohe suhtesse või isegi abiellu astuda? See ei tähenda, et see tunne ei või olla siiras ja vastastikune, kuid mõtle sügavalt järgi, kui palju sa ikkagi temasse armunud oled. Lootusetu romantiku jaoks on elu natuke raskem.

  1. Kas oled võimeline aktsepteerima seda inimest nii nagu ta on?

On võimalik olla armunud esimesest silmapilgust, aga kohe kindlasti ei ole võimalik näha kõiki teise inimese vigu ja probleeme. Seega, ole avatud silmadega ja ürita näha ka negatiivseid märke.

  1. Kas teil on ühiseid väärtushinnanguid?

Suhet ei ehita paraku ainult armumisele, on vaja ka usaldust, suhtlemist ja üksteise respekteerimist. Hea ja toimiva suhte puhul on olulised ühised väärtushinnangud.

  1. Kas tema on ka minusse armunud?

Täiesti õigustatud küsimus, mis võib suures armutuhinas tähelepanuta jääda. Ei ole mõtet energiat raisata inimese peale, kes ei tunne sama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles