Kolm asja, mida endalt küsida, kui arvad, et oled leidnud selle õige

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Camera Press / Vida Press

Kui sa oled just kohanud kedagi, kes sinu meelest võib olla see üks ja ainus, siis tõenäoliselt oled sa elevil, kuid samas ka tuleviku suhtes ootusärev.

Suhte alguses on mõistlik endale esitada mõned küsimused, sest ükskõik kui roosiline hetkel elu ei tundu, ei tähenda see tingimata, et kõik lõpuni laabub, kirjutab Elite Daily.

Siin on kolm tähtsat küsimust, mille üle oleks hea mõtiskleda.

  1. Kas mu tunded on siirad? Kui sa arvad, et oled leidnud selle õige inimese, siis analüüsi oma tundeid. Kas tegu on ikkagi armumise või suure vaimustusega? Tee selgeks, kas sinu ootused partnerile on realistlikud või sa oled talle omistanud ebarealistlikke omadusi ja ootusi. Pea meeles, et ta on kõigest inimene.
  2. Mida ma suhtest tahan? Isegi kui tunne võib olla imeline, siis igapäevaelu midagi muud. Kas sa kujutad ette teie tulevikku ja igapäevaelu?
  3. Kas sa vastad ka tema ootustele? Samamoodi nagu sina mõtled temast, oleks hea teada, mida tema sinus näeb ja millised on tema ootused sulle. Kas ta näiteks on valmis pühenduma ja ühes kasvama?
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles