Viis märki, et selle mehega ei tasu abielluda

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alamy / Vida Press

Kõige levinum viis, kuidas ennast petta, on leida oma peigmehele õigustusi. Küll oli tal halb tuju, tööl raske või midagi muud, mis pani teda jälle sinuga halvasti käituma. Siin on mõni punkt, mis aitab mõista, millisel juhul on sul täielik õigus minema kõndida.

  1. Ta on agressiivne. Isegi, kui ta ei löö sind, siis igasugune agressiivsus ei ole tolereeritav, kirjutab Huffington Post. Piisab, kui sa tunned hirmu.
  2. Ta petab. Kellegi teisega magamine ei pea ilmtingimata tähendama lahkuminekut, kuid kui petmisega kaasneb usalduse murdumine ja ebaväärikas käitumine, siis on see vale ja seda ei pea taluma.
  3. Ta ei nimeta sind oma tüdruksõbraks. Kui mees ei tee sind oma elu osaks, siis ilmselgelt ei ole ta sinust kas piisavalt huvitatud või tal on pühendumisraskused. Sel juhul tasub edasi liikuda.
  4. Tal on sõltuvus. Ükskõik kas tegu on narkootikumide või alkoholiga, sõltuvuse all kannatavad inimesed on ebausaldusväärsed ja probleemsed.
  5. Ta manipuleerib. Kui su partner väidab, et oled midagi teinud, mida sa tegelikult ei ole, või süüdistab sind asjades, milles sa pole süüdi, siis see ei ole normaalne ja sul on temata parem.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles