Andrus Vaarik: meil on natuke hüsteeriline see kehakultus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Vaarik.
Andrus Vaarik. Foto: Liis Treimann

Linnateatri näitleja Andrus Vaarik (52) rääkis ajakirjale Mood antud usutluses, mis talle tänavapildis naiste juures silma torkab ning nentis, et Eestis minnakse keha tähtsustamisega veidi liiale.
 

Esiteks kirjeldas Vaarik, milliseid naisterahvaid ta enim tänavapildis imetleb: «Minu lemmik inimrühmade kategoorias on glamuuripensionär, selline Katharine Hepburni stiilis.»

Näitleja sõnul on sellised karakterid esindatud kindlasti Helsingis, aga hakkab ka meil selliseid tekkima: «Väga hea faceliftiga, hästi päevitunud, mitte ainult Chanelis, vaid ka igasugustes julgemates brändides, jalutavad tänaval, mis siis, et kepiga või lausa ratastoolis, nad on hoolitsetud, enesekindlad.»

Mees lisas, et selliseid eakaid naisterahvaid imetles ta ka Austraalias: «Nad näevad superhead välja, pole ennast lolliks töötanud ja ära rassinud. Meil on natuke hüsteeriline siin see kehakultus, aga selge see, et kui nii kaua pole midagi olnud, siis kipume pendeldama seinast seina.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles