Neli võimalust, kuidas leida tasakaal karjääri ja suhte vahel

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rex Features / Vida Press

Suhte ja karjääri vahel tasakaalu leidmine on keeruline ja seda eriti, kui töö röövib enamuse ajast. Kuigi ambitsioon karjääri teha on igati tervitatav, siis see võib paratamatult panna proovile ka suhte.

Kui sul pole päeva jooksul aega isegi poes käia või õhtusööki valmistada, siis kuidas sa peaks jõudma panustada suhtesse? Aga selleks ongi suhe, et üksteist aidata ja toetada, kirjutab Daily Worth. Siin on mõned nipid, kuidas olla edukas tööl ja samas panustada oma suhtesse.

  1. Väärtusta oma partnerit. Pea meeles, et mida enam sa väärtustad oma partnerit, seda enam väärtustab ta sind. Toetage üksteise ettevõtmisi ja tegutsege koos. Sellisel viisil väärtustate kummagi kallist aega ja saate lähedasemaks.
  2. Käige kohtingutel. Üksteisega aega veetmine ka kiirel ajal, annab teie suhtele jõudu ja toob teid üksteisele lähemale. Samuti saate jagada oma kogemusi ja ideid, mis aitavad teil ühes suunas liikuda.
  3. Väljenda oma soove. Arusaam, et teine peab justkui iseenesest sinu soovidest ja vajadustest aru saama, on väär. Kui sa ikka tahad näiteks uut korterit osta või mujale kolida, siis arutage seda. On naiivne loota, et mõlemad töösse uppununa teineteise soove tähele paneksid.
  4. Vii oma isiklikud unistused ellu. Igaühe isiklikud eesmärgi aitavad kaasa ka suhte arengule. Ära looda, et su partner teeb sinu eest ära asjad, mida oled alati tahtnud teha. Võta kätte ja tee oma unistused teoks ja julgusta oma partnerit seda sama tegema.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles