Seitse põhjust, miks on hea olla vallaline

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alamy / Vida Press

Vallalisi naisi kiputakse nägema õnnetute ja üksikutena, kelle ainsaks sooviks on leida endale prints valgel hobusel. Tegelikult ei pruugi kõik vallalised naised üldse nii tunda, vaid olla hoopis õnnelikumad kui nii mõnedki suhteinimesed.

Mõned põhjused, miks vallaline olla on tegelikult täitsa tore.

  1. Romantiline armastus on ülehinnatud. Romantilise suhte kontseptsioon on tegelikult ainult 250 aastat vana, kirjutab Huffington Post. Enne seda, ei peetud tundeid kui selliseid abielu või suhte puhul üldse nii määravaks. Pealegi ainult 5-10 protsenti abieludest püsivad elu lõpuni ja on õnnelikud. Seega pole ime, et mõned inimesed eelistavad hoopis üksinda õnnelikud olla.
  2. Vallaline olemine ei tähenda ebaromantilisust. Üksikutel inimestel on tihti hoopis kõrgemad ootused armastusele ja suhetele. Paljud suhted ja abielud on romantilisest unelmast väga kaugel.
  3. Samamoodi nagu on küpsuse märk see, et ollakse pikalt kellegagi koos, on küpsuse märk ka see, et osatakse olla üksi. Sellega teed sa teene kõigile neile, kellega sa muidu oleks õnnetus suhtes.
  4. Võib ola ka armunud ja mitte koos olla. See, et oled vallaline ei tähenda, et sa ei või armunud olla. Äkki sulle piisab lihtsalt sellest tundest ja sa ei soovi ennast rohkem siduda ja see on täiesti ok.
  5. Inimesed on kaugelt palju ilusamad ja targemad. Suhtes olles sa paraku avastad igasuguseid asju inimese kohta. Seega kaugelt armastada on palju kaunim, kui laskuda igapäevaprobleemide ja olme tasandile, mis ei ole paraku nii ilus.
  6. Üksi olla on tegelikult lihtsam. Suhtes tuletatakse sulle kogu aeg meelde sinu positiivseid ja negatiivseid külgi, üksi olles ei pea sa aga kogu aeg mõtlema, kas sa ikka oled piisavalt normaalne või mitte.
  7. Üksi olles saad valida, kas seksid või mitte. Suhtes jõuab alati kätte punkt, kus seksi on ühe meelest, kas liiga vähe või liiga palju. Vallalisus annab võimaluse ise selle üle otsustada.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles