Kaheksa viisi, kuidas suhtesse värskust tuua

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Camera Press / Vida Press

Suhte algus on üldjuhul maagiline ja imeline, kuid paraku igavesti see nii ei kesta. Kui suhe unarusse jätta, on lahkuminek kiire tulema. Kuidas aga kaotsi läinud sära uuesti üles leida?

Mõned nipid, mis võivad töötada.

  1. Taaslooge oma kunagisi kohtinguid. Meenuta, millised olid teie esimesed kohtingud ja paigad, kus käisite, kirjutab Hello Giggles. Üllata oma partnerit ja taaselusta kunagine romantika. Sellest võib kasu olla!
  2. Tunne huvi partneri tegemiste vastu. Isegi kui sind väga ei huvita, siis proovi huvi tunda oma partneri hobi või töö vastu. See käivitab suhtluse ja võib jututeemad viia ka mujale.
  3. Veetke oma nädalavahetus teistmoodi. Broneeri mõni maamaja või hotell teises linnas. Muutus teeb teile head.
  4. Tuleta meelde, kui oluline partner sulle on. Mõtle kõigi nende asjade peale, mis sulle partneri juures meeldivad ja ütle seda talle.
  5. Vaadake koos seriaale. Leidke sari, mis meeldib mõlemale ja vaadake seda koos. Kaasaelamine millelegi, mis teile oluline on, loob lähedust.
  6. Astu välja oma mugavustsoonist. Üks põhjus, miks suhted soiku jäävad, ongi see, et tehakse neid samu asju, mis alati. Tehke midagi, millest olete alati unistanud või rääkinud.
  7. Proovige uusi asju ka magmistoas. Ühesugune seks päevast päeva tüütab ära, seega proovige midagi uut.
  8. Kui muu ei aita, siis küsi abi. See pole häbiasi, kui suhe enam ei tööta ja sa sooviks seda päästa. Pöördu julgesti suhteterapeudi või psühholoogi poole.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles