Neli hoiatavat märki, et suhe on muutunud ohtlikult mürgiseks

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: InSight media / Vida Press

Suhtes on nii halbu kui häid aegu ning tülitsemine ja möödarääkimised on vahel normaalsed, kuid kui mingid asjad hakkavad liialt võimenduma, on asi tõsisem.

Elite Daily on toonud välja mõned hoiatavad märgid, mis viitavad halvale suhtele.

  1. Ekstreemne armukadedus. Väike kogus armukadedust romantilises suhtes on ok, kuid kui su partner on pidevalt armukade ja sellega käib kaasas kahtlustamine, ülekuulamine ja jälitamine, siis on tegu toksilise suhtega.
  2. Usaldamatus. Kuna usaldus on olulisimaid suhe nurgakive, siis selle kadumine ei tõota head. Juhul, kui usaldamatuseks on põhjust, on ehk võimalik suhet veel päästa, kuid kui usaldamatus on meelevaldne ja tekib tühja koha pealt, siis see ei ole ok.
  3. Kontrolliv käitumine. Kontrollivad inimesed on kõige jubedam variant. Nad jälgivad iga su käiku ja tegevust ning küsivad ja urgitsevad kõige kohta, mille kohta teavet saavad. See on ebaterve ja mürgise suhte märk.
  4. Võimetus võtta vastutust. Mõnel inimesel on väga raske tunnistada oma vigu ning selle tulemus võib olla suur draama ja tüli. Kui su partner ütleb või teeb pidevalt midagi, mille tagajärgedest ta aru ei saa, on see ebaterve.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles