SÕBRANNA.EE moeblogi lemmikud: TFW teise päeva külalised

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee moeblogija
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erlend Štaub

On teada-tuntud tõsiasi, et moeshowdel vaadatakse publiku riietust vähemalt sama suure tähelepanu ja huviga kui catwalkil kõndivaid kollektsioone. Vaatasime meiegi, millised ägedad komplektid külalistel seljas olid ja valisime välja kümme lemmikut.

Foto: Erlend Štaub

Käekott, pluus ja saapad moodustavad väga peenelt valitud sügavrohelise värvigamma, mis sobitub hästi kandja tumedate juustega. Boonuspunktid pluusi põneva lõike eest.

Foto: Erlend Štaub

Moeblogija ja Tallinn Fashion Weeki kommunikatsioonijuht Britta Talving on oskuslikult kombineerinud huvitava mustriga viigipüksid T-särgi ja nahktagi traditsioonilise komboga.

I-le panevad täpi hõbedased läikivad kingad.

Foto: Erlend Štaub

Brändingus töötav Rauno Pello ja moe supernaine Aljona Eesmaa tõestavad taaskord, et lihtsuses peitub võlu ja alati saab mängida kihvtide detailidega, nagu näiteks pusa rinnal asuv lukk või hoopistükis pilkupüüdvad tuhkatriinu saapad.

Foto: Erlend Štaub

Punakaspruun pluus ja sinine õhuline plisseeritud seelik loovad ilusa ja silmapaistva värvikombinatsiooni, mida täiendavad pluusiga harmoneeruvad kõrvarõngad ja käekott. Komplektile paneb punkti sobivat tooni sukkpükste ja saabaste kombo.

Foto: Erlend Štaub

Fotograaf Meisi Volt on mõnusalt miksinud selle hooaja kuumimad trendid – sametkleidi ja pika bleiseri, lisades juurde efektse Kadri Kruusi käekoti. Moeajakirjanik Kristina Herodes on kombineerinud põneva trükiga pluusi moeka nahkseeliku ja tenniste komboga.

Foto: Erlend Štaub

Kristi Ojasaar ja Helen Randmets on oma minimalistlikes sõjaväerohelistes kleitides justkui kaunid kaksikud. Komplekte ilmestavad lihtsad hõbeehted ja põnevate detailidega jalanõud.

Foto: Erlend Štaub

Ilusa silmapaistva prindiga kleit on stiliseeritud mõnusate tanksaabaste ja mugava vöökotiga. Üleni musta riietumine on alati kindel ja hea valik.

Foto: Erlend Štaub

Iris Janvieri brändi looja Arina Baranovskaja ja ajakirja Mood moetoimetaja Anu Lensment on elav näide sellest kui värviliselt saab musta ja halli kanda. Tähelepanu tuleb pöörata põnevatele tekstuuridele ja efektsetele aksessuaaridele.

Foto: Erlend Štaub

Moeblogija Kristjaana Mere kannab mugavat pidžaamatrendi, mida ilmestab peenike pikitriibuline muster. Ps! Pööra tähelepanu pükste eriti ägedale alt avanevale lõikele.

Foto: Erlend Štaub

Nahktagi ja pisikeste neetidega meestekingad lisavad stiilsele üleni mustale komplektile sära. Praeguse hetke kuumim ruudulise bleiseri trend on mõnusalt miksitud säravkollase kampsuni ja efektse laia vööga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles