Kolm põhjust, miks ei pea kogu aeg kallimaga suhtlema

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhte alguses tunneme suurt vajadust pidevalt ninapidi koos olla, kuid mingi hetk võid avastada, et oled ülejäänud maailmast ära lõigatud. 

Siin on mõned nõuanded, miks üksi olemine vajalik on.

  1. Sul on oma ruumi vaja. Hea suhe on see, kui sa tunned, et sul on alles jäänud ka oma vabadus, kirjutab Elite Daily. Näiteks, kui sa enne vallalisena käisid kolm korda nädalas trennis, siis nüüd suhtes olles, saad seda jätkata. Kui tunned end suhtes kindlalt, siis sa ei karda olla üksi ja teha ka omi asju. Koos olles aga tunnete, et olete tõeliselt tasalülitunud.
  2. Pidev suhtlus ei ole tähenduslik. Kui sa räägid oma partneriga näiteks pidevalt telefonis, siis lõpuks eksisteerib teie suhe ainult läbi telefoni. Pidevad telefonikõned ja sõnumid ei ole paraku kvaliteetne koos ajaveetmine. Pidage parem väike paus ja suhelge, kui jälle kokku saate. Tasakaalus suhe võimaldab teil olla suhtlemata ja ilma, et sellest tekiks probleem.
  3. Vahetpidamata suhtlemine tekitab sõltuvust. Kui kõik, mis meelel ja keelel oled sa valmis partnerile välja lobisema, siis on sul tegelikult välja arenemas sõltuvus ehk olukord, kus sa ei suuda ilma ilma kõike jagamata olla. Kui te aga suhtlete vahedega, siis saad rohkem seedida seda, mida talle ütled ja jagad. Pole vaja helistada iga kord, kui sul on tööl miskit juhtunud, pea valutab või su on lihtsalt igav. Sellist laadi kommunikatsioon ei tugevda teie suhet ega anna midagi juurde.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles