10 lihtsat asja, mida naised meestelt voodis ootavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Camera Press / Vida Press

Kõigil on oma eripärad, mis neil seksi juures meeldib ja mis mitte. Kuid on siiski mõned universaalsed asjad, mis erutavad kõiki naisi.

  1. Naise nauding peaks olema mehe prioriteet. Tundub elementaarne, kuid tegelikult paljud mehed ei tule selle peale, et naine vajab orgasmi saamiseks erinevaid tehnikaid, kirjutab Cosmopolitan. Seks peab olema mõlemale partnerile võrdselt nauditav.
  2. Mees peaks olema kaitsevahendite osas osavõtlik. Situatsioon, kus ainult naine muretseb, kas on olemas kondoom, ei ole normaalne. Mees peab näitama üles initsiatiivi, kuna kaitstud vahekord on mõlema huvides.
  3. Naine tahab ka kulminatsioonini jõuda. Ükski naine ei ole rahul, kui mees keskendub ainult enda orgasmi saamisele. Kui mees jõuab orgasmini enne kui naine, siis ta peaks hoolitsema selle eest, et nainegi sinna jõuaks.
  4. Suhtlemine. Mees, kes tunneb huvi, kas naisele selline poos ja seksistiil meeldib, on kulda väärt. Loomulikult ei pea seksi ajal lobisema, kuid teise heaolu kohta küsimine on oluline.
  5. Puhas voodi. Räpases voodis on väga raske ennast lõdvaks lasta ja seksi nautida.
  6. Armastab suudelda. Suudlemine teeb seksi kuumaks ja lisab erutust. Eriti oluline on see eelmängu ajal.
  7. Eelmäng. See on naiste jaoks äärmiselt oluline ja tekitab õige meeleolu. Kannatlik ja eelmängu harrastav mees on kõigi naiste lemmik.
  8. Sokid jalast! Arusaadav, et suures kirehoos võivad sokid tähtsusetud tunduda, kuid need tõesti ei ole seksikad ja võiksid siiski jalaotsas mitte olla!
  9. Realistlikud ootused. Pole vaja jäljendada pornofilme ega teha ülemäära keerulisi trikke, eriti kui üksteist veel väga hästi ei tunta. Mees võiks olla ettevaatlik ka rollimängude ja räpase kõnepruugiga, mis ei pruugi igale naisele meeldida.
  10. Ütleb jah suuseksile! Enamus naisi armastab suuseksi ja vajab seda orgasmini jõudmiseks.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles