Victoria's Secreti modell jagab toitumisnippe

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dimitrios Kambouris/AFP/Scanpix

25-aastane bikiinimodell Bridget Malcolm peab olema alati oma elu parimas vormis. Tema karjääris ei saa teha ühtegi toiduga seotud viga. Nüüd jagab ta sellega toime tulemiseks nippe ka teiega.

Kuigi Malcolm peab ranget vegan-dieeti, pole tal probleemi einestada lennujaamades või liharestos, kirjutab TheSun. Einestades väljas, on tihti keerulisem oma isusid kontrollida ning toitumist jälgida.

Vali õhtusöök välja kodus

Esimese nipina soovitab modell vaadata endale sobiv toit välja juba kodus. Kodus suudavad inimesed säilitada kainet mõistust ning valida menüüst välja toidu, mis nende dieediga sobib. Nii säästad ka aega ja närve kohapealsest paanikast ja ahvatlustest. Kui ükski restorani pakutud roogadest sinu nõudmiste/vajadustega ei sobi, küsi grillitud juurvilju.

Näksi enne õhtusööki

Nii uskumatu kui see ka pole, Malcolmi imenipp liigsöömise vastu on söömine. Kui näksid enne sööma minekut midagi tervislikku (tema enda lemmikud on kirsstomatid, pähklid ja hummus), ei teki sul sööma minnes liigisusid või ülesöömist.

Magustoitu ei keela

Kui tõesti on suur soov magustoidu järele, söö kergem pearoog ning vali magustoitu targalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles