Viis hoiatavat märki, miks kohting tühistada

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Camera Press / Vida Press

Mõte esimesest kohtingust võib tuua näole ootusäreva naeratuse, kuid enne kui koha ja kellaaja kokku lepid, pööra tähelepanu mõnele hoiatavale märgile.

Hoiatavad märgid, mis ei tõota head.

  1. Kui tüüp, kellega kohtingule lähed, ei suuda õiget aega leida. Kui tema päevakava on nii tihe, et ta ei suuda kohtingu jaosk aega leida, siis tekib küsimus, kui väga ta üldse tahab sinuga kohtuda ja mis on tema motiivid, kirjutab Hello Giggles. Loomulikult võib elus ette tulla ootamatusi, kuid kui ta toob ettekäändeks töö ja sõbrda, siis ära tema peale enam aega raiska.
  2. Ta tahab, et ainult sina otsustad, kuhu minna ja mida teha. See, et ta lükkab vastutuse ja otsustamise sinu kaela, kõneleb tema kohta nii mõndagi. Tõenäoliselt on ta ka mitmes muus küsimuses otsustusvõimetu ja loodab teistele.
  3. Kui ta saadab sulle enne kohtingut kummalise sõnumi. See on täiesti sinu teha, kas annad talle uue võimaluse, kuid kui see jääb sind kummitama ja tekitab ebamugava tunde, siis ära raiska aega.
  4. Kui ta saadab sulle kogu aeg sõnumeid. See võib viidata ebakindlusele või mõnele muule halvale omadusele. Kui ta saadab sulle iga väikse asja kohta sõnumi, siis tõenäoliselt on tal midagi viga.
  5. Tema sotsiaalmeedia konto tekitab küsimusi. Kui tema kontot ehivad veidrad võlts või ebameeldivad fotod ning küsimusi tekitab ka tema profiiliinfo, siis võib tegu olla kahtlase inimesega. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles