Kolm muutust, mis aitavad kaotada kõhurasva

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Peale selle, et kõhurasv on inetu, on ta ka ebatervislik, kuna see soodustab haiguste teket ja on kurnav südamele. Kuidas aga kõhurasvast lahti saada?

Siin on kolm põhilist muutust, mida tuleb teha.

  1. Sa ei pea täielikult loobuma süsivesikutest. Levinud arvamus on, et süsivesikud teevad paksuks ja kui sooviks on kehakaalu langus, siis peaks neist kindlasti loobuma, kirjutab Prevention. See aga ei vasta tõele, sest ka süsivesikutes on kasulikke aineid ja mis kõige tähtsam – need hoiavad kõhu pikalt täis. Sellegi poolest vähenda nende osakaalu oma söögilaual.
  2. Söö mandleid. Mandlid on kiudaineterikkad ja tervislikud. Uuringud näitavad, et inimesed, kes söövad iga päev mandleid, kaotavad kiiremini kõhurasva kui need, kes mandleid ei söö.
  3. Tee jõutrenni vähemalt kolm korda nädalas. Jõutrenn aitab kasvatada lihasmassi ja soodustab ainevahetuse kiirenemist. Ära unusta teha ka kardiotrenni ja lihtsalt end liigutada. Kaalulangetuse puhul on kõige olulisem järjepidevus ja rutiin.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles